EXCLUSIV: Cornățeanu a fost pus pe liber. Dinamo II continuă cu secunzii

Mihai Andries 15 Apr. 2014, 16:25 Stiri

Ratarea calificării în play-off a satelitului dinamovist, ca urmare a eșecului din meciul cu Juventus București, în ultima etapă a sezonului regulat, a fost greu digerată de conducerea clubului din Ștefan cel Mare, care visa să îl readucă în Liga a II-a. De aceea, în cursul zilei de azi s-a decis renunțarea la serviciile principalului Mugurel Cornățeanu.

Din informațiile Liga2.ro, echipa va termina play-out-ul cu Bogdan Popa (foto) ca principal, acesta fiind până acum secundul lui Cornățeanu. Popa a avut o ascensiune remarcabilă în ultimele șase luni, pornind de la postul de secund la republicani, urcând pe cel de principal la aceeași categorie de vârstă – după numirea lui Mezei ca principal la satelit și ajungând apoi secund la Dinamo II.

Cinci antrenori pentru o „calificare” în play-out

Vă reamintim că în acest sezon, Dinamo II a avut până acum cinci antrenori. Primul a fost Ilie Alexe, care a condus echipa în meciul de Cupă cu CS Balotești și a fost tras pe linie moartă după ce s-a anunțat desființarea satelitului. După ce s-a revenit asupra deciziei de retragere din campionat, pe bancă a luat loc Flavius Stoican, care a stat ca principal până la promovarea la echipa mare. Fosta glorie Iulian Mihăescu i-a urmat pentru doar trei meciuri, interval în care echipa a înregistrat trei eșecuri.

Următorul pe listă a fost principalul de la republicani, Lucian Mezei, detașat temporar până după Anul Nou, atunci când a fost numit Mugurel Cornățeanu. Momentan, nu s-a anunțat oficial dacă proaspătul demis va rămâne la club în echipa de scouteri, acolo de unde fusese promovat la echipa a doua.

Articol scris de Marius PITARU și Mihai ANDRIEȘ
Foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 15 Apr. 2014, 16:25 Stiri
Pe aceeași temă