Rapid l-a transferat pe Dan Săndulescu și mai negociază cu un fundaș central

Rapid l-a transferat pe Dan Săndulescu** și mai negociază cu un fundaș central

Rapid s-a repliat după ce l-a pierdut pe Alexandru Iacob, accidentat, pentru cel puțin două meciuri. Giuleștenii l-a adus astfel pe mijlocașul defensiv Dan Săndulescu (28 de ani, foto stânga), ultima oară component al Universității Cluj.

Conducerea rapidistă încearcă totodată aducerea la club a lui Claudiu Pascariu (24 de ani). Fundașul central a mai evoluat la UTA Arad (2010-2011), Târgu Mureș (2012-2013) și Honved Budapesta (2012-2013).

Rapid se deplasează la FC Voluntari în Cupa României, pe 10 septembrie și primește vizita celor de la Gloria Buzău, pe 14 septembrie, în a doua etapă a Ligii 2.

Rapid caută întăriri în curtea „câinilor”

Rapid încearcă să se întărească cu jucători de la rivala Dinamo. Giuleștenii sunt în căutarea unor jucători de profil defensiv după ce echipa „vișinie” a scârțâit din acest punct de vedere în prima partidă din liga a doua.

Meciul cu ACS Berceni a arătat destule slăbiciuni în compartimentul defensiv, iar Rapidul vrea să rezolve cât mai curând aceste probleme pentru a putea să-și îndeplinească obiectivul stabilit și anume revenirea în Liga I.

În acest sens, Rapid a încercat să aducă un fotbalist de profil defensiv de la Dinamo, iar „câinii” l-au oferit pe Mirza Hasanovic, mijlocaș defensiv în vârstă de 22 de ani. Din pricina faptului că sunt în insolvență și nu pot legitima fotbaliști care nu dețin pașaport european, Rapidul s-a reorientat spre Antonio Asanovic.

Asanovic poate juca atât ca fundaș central cât și ca mijlocaș defensiv, iar Dinamo nu se află la prima încercare de a-l împrumuta pe jucătorul în vârstă de 21 de ani. „Câinii” a vrut să-l cedeze pentru un sezon la Corona Brașov, dar Asanovic nu s-a înțeles asupra salariului cu brașovenii și a revenit în „Groapă”.

Negocierile dintre Rapid și Dinamo în privința împrumutului lui Asanovic sunt în curs.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă