EXCLUSIV: Mugurel Cornățeanu a preluat-o pe Fortuna!

Mihai Andries 02 Aug. 2013, 19:08 Stiri
EXCLUSIV: Mugurel Cornățeanu** a preluat-o pe Fortuna!

Vicecampioana seriei a VI-a din sezonul trecut al Ligii a III-a s-a miscat destul de repede și și-a rezolvat problema băncii tehnice după despărțirea de Stelian Gherman. Noul tehnician al prahovenilor va fi Mugurel Cornățeanu, cel care a reușit în vară să promoveze în Liga a III-a cu Callatis 2012 Mangalia. El își va începe munca la noul club de abia de luni, însă până atunci a asistat deja la amicalul de azi dimineață al Fortunei cu AFC Brebu, câștigat de noua sa echipă cu 4-1.

„Am ajuns la un acord cu Fortuna, urmând a începe munca efectivă de luni. Tot atunci sper să avem și o confirmare de la FRF în privința eșalonului în care vom evolua în sezonul viitor. Dacă rămânem la Liga a III-a, obiectivul va fi promovarea, în timp ce la Liga a II-a ne propunem o clasare cât mai sus la finalul sezonului. Am luat deja contactul cu echipa, vizionând azi amicalul cu Brebu pentru a-mi face o primă impresie asupra lotului avut la dispoziție” a declarat Mugurel Cornățeanu pentru Liga2.ro.

În ceea ce privește stafful tehnic, Cornățeanu va lucra cu secunzii aflați deja la echipă, Ovidiu Chiribici – care este șl preparator fizic și Bogdan Pîrvu – antrenor cu portarii. „Cu Ovidiu mă cunosc, fiindcă am mai lucrat împreună la Academia Hagi și cred că este un mare plus pentru echipă. Dacă vom fi repartizați în Liga a II-a, vom vedea dacă mai este necesară aducerea încă unui secund care să ne ajute la antrenamente” a explicat noul tehnician al Fortunei.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 02 Aug. 2013, 19:08 Stiri
Pe aceeași temă