Buzoienii și-au mai spălat din păcate!

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 12:43 Stiri

După acele prestații jalnice din ultima perioadă, Gloria Buzău a izbutit în sfârșit să simtă gustul victoriei. Minunea s-a produs vineri când echipa din Crâng a câștigat cu scor de neprezentare (3-0) meciul disputat pe teren propriu cu Rapid Fetești contând pentru etapa cu numarul opt a campionatului Ligii a III-a.

Hotărâți să își mai spele din păcate, buzoienii au apăsat pedala de accelerație încă din startul partidei dar mingea șutată de Jercălău (5) din afara careului a lovit bara. Ceva mai târziu, Luiceanu (23) a ratat intercepția la un balon care a circulat prin fața porții și astfel tabela de marcaj a rămas imaculată. Parcă urmărită de ghinion, formația gazdă nu a putut înscrie nici măcar din penaltyul acordat pentru un fault asupra lui Olteanu chiar la ultima fază a reprizei întâi.Lovitura de pedeapsă a fost executată slab de Alexandru, acesta permițându-i portarului să respingă.

Pauza s-a dovedit a fi însă un sfetnic bun pentru Gloria care, la câteva minute de la reluare a reușit să deschidă scorul, Luiceanu(53) fructificând din apropiere o centrare a lui Olteanu. Golul le-a dat aripi buzoienilor, iar Alexandru (53) și-a spălat păcatele după ce a finalizat un contraatac rapid. Tabela de marcaj a fost închisă de Cucu (65) grației unui gol spectaculos reușit din lovitură liberă de la aproximaiv 20 de metri.

În urma acestui rezultat,echipa din Crîng a acumulat 15 puncte și ocupă poziția secundă în clasament iar etapa viitoare va juca în deplasare cu Urban Titu.

Gloria Buzău – Rapid Fetești 3-0 (0-0)
Au marcat: Luiceanu (53), Alexandru (59), Cucu (65)

Sârbu – Cucu (81Crăciun), Andrițoiu, Berceanu, Olteanu (85 Calu), Alexandru, Zamfir, Percă (74 Zăinescu), Jercălău, Bobe, Luiceanu (.71Manea)
Antrenor: Ștefan Stoica

Gândac – Țonea (61 Ghiță), Ureche, Marcu, Neculai, Ștefan (71 Ionel), Eraca, Marin, Stanciu (56 Dan), Nedelea (87 Țifrea), Pena
Antrenor: Gigel Stoica

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 12:43 Stiri
Pe aceeași temă