Buzăul a învins liderul!

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 18:07 Stiri

Gloria Buzău a izbutit vineri să își adjudece toate cele trei puncte puse la bătaie în derbyul cu liderul seriei, Viitorul Axintele. Echipa din Crîng s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul disputat pe teren propriu în cadrul celei de a patra etape din turul campionatului Ligii a III-a. În prima repriză, evoluția gazdelor a fost una modestă dovadă și faptul că nu au expediat niciun șut pe spațiul porții. În schimb, oaspeții s-au mulțumit să se apere având însă și câteva încercări timide de a găsi drumul spre gol.

După pauză, mult mai insistentă în atac, Gloria și-a creat mai multe ocazii, iar prima dintre ele a fost concretizată pe tabela de marcaj de stranierul Nimaga (53), acesta executându-l cu o torpilă de la circa 25 de metri pe portarul ialomițenilor. Buzoienii nu s-au mulțumit doar cu atât și au forțat dublarea avantajului, însă au punctat la capitolul rătări, campion fiind Luiceanu care a trimis și mingea în bară. Totuși cu doar câteva minute înainte de finalul partidei, formația din Crîng a reușit să tranșeze victoria de partea sa după ce în urma unei acțiuni ofensive Alexandru (83) a driblat inclusiv portarul și a înscris lejer.

,,Sigur că este tare frumos atunci când câștigi cu mult trâmbițata echipă Viitorul Axintele. La pauză le-am spus băieților că putem învinge iar ei s-au mobilizat reușind să ia cele trei puncte puse în joc care sunt extrem de importante. Pentru noi însă, de abia acum începe greul fiindcă vom avea meciuri cu echipe ale căror terenuri sunt proaste și se vor băga în careu sa joace cât mai puțin. Să știți că nu este ușor să fii Gloria Buzău să joci în Liga a III-a și să trebuiască meci de meci să câștigi însă am încredere în băieți”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Ștefan Stoica

GLORIA BUZĂ‚U – AXINTELE 2-0 (0-0) Nimaga 53, Alexandru 83

Sîrbu – Cucu, Berceanu, Bârsănel, Olteanu (min.90+3 Ștefănescu) – Nimaga, Jercălău – Zamfir (min.90+2 Percă), Alexandru, Bobe (min.90+3 Calu) – Luiceanu (min.90+2 Francis)
Antrenor: Ștefan Stoica

Răduță – Vasile, Oprișan, Stoica, Ionel – Șelaru (78 Rață), Dedu (min.51 Robu), Fătu (min.60 Bogorodiță, min.86 Chiriță), Novac – Ogodogbo, Florea
Antrenor: Ion Nica

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 30 Sep. 2012, 18:07 Stiri
Pe aceeași temă