Bucovina Rădăuți nu e sigură de continuarea în Liga 3: „Ar fi păcat să fim lăsați de izbeliște acum”

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 12:43 Stiri
Bucovina Rădăuți nu e sigură de continuarea în Liga 3:**

Bucovina Rădăuți se află în vacanță după un sezon 2014-2015 al Ligii a III-a încheiat pe locul 8 în Seria I. Situația de la gruparea rădăuțeană este însă tulbure, antrenorul Iulian Ionesi neputând să spună la această oră dacă Bucovina va fi în stare să continue și în viitoarea ediție de campionat. Toată această incertitudine provine de la situația unică în România în care se găsește Primăria Rădăuți, care în acest moment nu are un edil, după ce Aurel Olărean a fost trimis în judecată, iar Consiliul Local a fost dizolvat ulterior.

„Realitatea este că nu poate exista fotbal la Rădăuți fără sprijinul municipalității. Deocamdată primăria este condusă de un secretar, care are însă atribuții limitate, astfel că problema finanțării echipei de fotbal nu poate fi adusă în discuție în acest moment. Noi așteptăm ca acest vid de putere să înceteze cât mai repede, astfel încât să putem prezenta factorilor de decizie problema noastră. Am înțeles că există bani în primărie, dar nu pot fi cheltuiți deocamdată. Sper ca această situație să se deblocheze și să primim sprijinul necesar ca să ne continuăm activitatea. Ar fi păcat să fim lăsați de izbeliște acum, când am format o echipă tânără, de perspectivă, alcătuită în bună parte de rădăuțeni și începusem să avem 700-800 de spectatori în tribune la fiecare meci de pe teren propriu”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

În eventualitatea în care suportul municipalității va întârzia să apară, nu rămâne decât varianta retragerii echipei din campionat.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 12:43 Stiri
Pe aceeași temă