Bucovina Frătăuții Noi va evolua în Liga a III-a sub altă denumire

14 Jul. 2012, 11:36 Stiri
Bucovina Frătăuții Noi** va evolua în Liga a III-a sub altă denumire

Odata cu promovarea in Liga a III-a, Bucovina Fratautii Noi isi va schimba numele in Bucovina Radauti, localitate in care Ionesi si compania s-au mutat in aceasta vara. Managerul Manuel Costache da asigurari ca in Fratautii Noi va continua sa fie fotbal, acolo urmand sa activeze echipa a doua a clubului.

Lotul Bucovinei s-a reunit luni, pe stadionul din Radauti, sub comanda noului antrenor, Lucian Burlacu. Odata mutati in casa noua, campionii judeteni isi vor schimba numele in Bucovina Radauti. Primarul Aurel Olarean le-a promis finantare de la Primarie incepand din iarna, pana atunci managerul Manuel Costache urmand sa se descurce cu bani din sponsorizari.

„Chiar daca stam prost cu banii, echipa va participa in Liga a III-a. Sper ca jucatorii sa fie intelegatori cu noi, pentru ca bani vor fi, dar nu acum. Multumesc domnului Aurel Olarean pentru ca a fost de acord sa ne primeasca pe stadionul din Radauti si ca s-a angajat sa ne sprijine. Din pacate, acum nu mai sunt bani la bugetul local pe care sa ii directioneze catre fotbal, dar sunt sigur ca din iarna vom fi ajutati. Pana atunci vom incerca sa ne descurcam cu banii pe care ii avem promisi din sectorul privat”, a declarat managerul Bucovinei.

Manuel Costache a dat asigurari ca va mentine legatura si cu Fratautii Noi: „Nu vor ramane fara fotbal. Echipa a doua si cea de juniori C vor juca acolo si vor fi sustinute de primaria din localitate. Le multumim mult pentru sprjinul acordat. Dupa sedinta de sambata a Asociatiei Judetene de Fotbal vom sti in ce liga va fi inscrisa echipa din Fratautii Noi.”

In prima saptamana de pregatire, antrenorul Lucian Burlacu a organizat doua trialuri, la care au participat mai multi jucatori din zona. Bucovina Radauti va disputa primul amical al verii pe 18 iulie, in compania unei echipe din Liga a 4-a. Trei zile mai tarziu radautenii au programat un meci de verificare contra celeilalte echipe sucevene din Liga a 3-a, Sporting.

Sursa: Gazeta de Suceava

14 Jul. 2012, 11:36 Stiri
Pe aceeași temă