Blat la Șotânga? Antrenorul FCM-ului și-a desființat jucătorii: „Nu și-au apărat corect șansele!”

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 16:09 Stiri
Blat la Șotânga?** Antrenorul FCM-ului și-a desființat jucătorii:

Dâmbovițenii au făcut cel mai prost meci din actualul sezon și au pierdut pe teren propriu, 0-2 cu Conpet, o formație lipsită de griji în C6. Tehnicianul gazdelor, Gigi Manea, a oferit declarații-șoc la finalul partidei: „Nu mai înțeleg ce se întâmplă. Am simțit ceva, cu două zile înainte de meci. Jumătate din titulari nu și-au apărat corect șansele. Nu am cum să pedepsesc pe nimeni, că asta e lotul, subțire”, s-a exprimat Manea, roșu de furie.

Interesant este că patronul echipei, Ghiorghi Zotic, a urmărit doar prima repriză a meciului, refugiindu-se apoi într-o cameră de protocol, de unde n-a mai ieșit ore bune.

Se întoarce Ion Constantin?

Afirmațiile lui Gigi Manea par desprinse dintr-un scenariu simplu: jucătorii l-au pe antrenor, pe care nu-l mai vor pe banca tehnică. Grupul răzvrătiților are un aliat important chiar în conducere, respectiv Severin Anghelinu, organizator de competiții și, practic, consilierul personal al șefului Zotic.

Contrele dintre Anghelinu și Manea sunt de notorietate la FCM, cei doi fiind la un pas de bătaie după meciul de la Câmpina, din debutul returului. Anghelinu l-ar prefera oricând pe Ion Constantin, însă e greu de crezut că antrenorul ar accepta să lucreze din nou la Municipal.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Marian DIMA

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 16:09 Stiri
Pe aceeași temă