Bălu a preluat Mama Mia!

04 Oct. 2011, 14:37 Stiri
Bălu** a preluat Mama Mia!

Gruparea din Becicherecu Mic s-a despărțit de fostul polist Costel Ionilă după ce a devenit „agentul 007” al seriei a cincea. Noul antrenor al timișenilor e Sorin Bălu, fostul tehnician al formației „Marcel Băban” Jimbolia din Liga a IV-a.

„Sincer am găsit o echipă talentată. Problemele sunt din punct de vedere psihic, dar prin antrenament și seriozitate vom rezolva situația. Deocamdată e prematur să vorbim de schimbări în echipă, mai ales că nu putem face transferuri până în iarnă. E clar că e nevoie de jucători cu experiență și valoroși. Lotul este unul foarte talentat, jucătorii tineri de la Banatul au baza, se vede că s-au antrenat cum trebuie”, a declarat Bălu, al cărui obiectiv e să scoată echipa din impas.

Tehnicianul în vârstă de 34 de ani mai are o experiență recentă în Liga a III-a, la ACS Recaș, când a fost însă înlocuit pe finalul turului din ediția trecută de campionat. Sorin Bălu va fi ajutat pe bancă de „secundul” Narcis Petre cu care a lucrat și la Flacăra Făget.

Mama Mia Becicherecu Mic a început dezastruos sezonul cu șapte înfrângeri în șapte partide și ocupă ultimul loc în Seria 5 a Ligii a III-a.

„Un regret există că am lăsat alți tineri talentați la Jimbolia dar sper ca ei să-și urmeze drumul trasat și să ajungă în ligile superioare”, Sorin Bălu, antrenor Mama Mia Becicherecu Mic

Articol scris de Cornel BIHOLARI

04 Oct. 2011, 14:37 Stiri
Pe aceeași temă