Baciu a lăsat Flacăra pentru postul de „secund” la Vaslui

19 Jun. 2012, 16:21 Stiri
Baciu a lăsat Flacăra** pentru postul de

Flacăra a rămas fără antrenor și fără câțiva dintre jucătorii importanți din retur. Marius Baciu nu a putut să refuze oferta venită de la FC Vaslui și va fi antrenorul secund al portughezului Augusto Inacio. Formația salvată în extremis de la retrogradarea din C5 s-a despărțit și de jucătorii Ghindaru, Furdean și Pistol.

„S-a înțeles cu Vaslui, nu ne putem compara cu ei. Am avut o discuție pentru un plan dar când ai șansa de a participa în Liga Campionilor nu poți să stai pe gânduri. Momentan nu avem antrenor, mi-a recomandat pe cineva. Prima dată trebuie să stabilim însă bugetul”, ne-a spus Marian Trăiculescu, președintele clubului timișean.

De făgețeni s-a despărțit și „secundul” Flavius Boroncoi împreună cu jucătorii de câmp Vasile Ghindaru, Valentin Furdean și Victor Pistol. Lotul actual ar ajunge la 15 jucători, dacă rămâne și portarul Narcis Laurențiu (Banatul), acesta va fi completat în momentul în care se va cunoaște clar situația financiară. „La noi a rămas același primar, a trecut puțin timp de la alegeri și discutăm săptămâna aceasta. Se dorește continuarea. Eu aș fi vrut un buget mai mare ca să nu ajungem în aceeași situație”, a adăugat Trăiculescu.

Marius Baciu a sosit la Făget în toamnă, nou promovata s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă prin jocul rezultatelor și s-a clasat pe poziția 13 în C5.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

19 Jun. 2012, 16:21 Stiri
Pe aceeași temă