Au rămas datori! Apa nu a marcat încă în retur!

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 17:15 Stiri
Au rămas datori!** Apa nu a marcat încă în retur!

CS Apa Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, pe stadionul „Extensiv”, în compania celor de la Minerul Mătăsari, confruntarea contând pentru etapa a 15-a din Liga a III-a, seria 4. La începutul jocului, gazdele și-au răsfățat susținătorii cu fumigene, baloane, steaguri și cu o muzică mobilizatoare, dar în ciuda atmosferei frumoase, jocul a fost lipsit de spectaculozitate, fiind consemnate puține ocazii de poartă.

CS Apa: Grecu – Orban, Dina, Chiriță, Firoiu – Niță (”75, Poenaru), Stoichițoiu (”83, Carauleanu), Dreșcă, R. Căle – Bușică (”80, D. Stancu), Bălan (”44, Șt. Stancu).
Minerul Mătăsari: Barbu – Schinteie, Sava, Ularu, Ciocioană – Nicolovici (”81, Săulescu), Stoian (”76, Vlăduț), Sandu, Clipici – Turcitu, Ștoiu (”90, Dinu).
Cartonașe galbene: Bălan, Grecu, Niță / Ularu, Ștoiu, Nicolovici, Ciocioană.
Au arbitrat: H. G. Mladinovici- Gh. Bălan, An. Ciuciu.
Observatori: I. Filip, V. Nicolescu.

Luță: „Suntem pe drumul cel bun

Tehnicianul craiovenilor de la CS Apa, Ionel Luță, și-a dorit foarte mult victoria în acest joc, dar a admis că la modul cum au evoluat lucrurile pe teren este mulțumit de punctul obținut. „Erau foarte bune trei puncte, dar, ținând cont de valoarea adversarului și de modul cum s-au derulat lucrurile, pot spune că este un punct câștigat. Au alergat mult băieții, Niță și Stoichițoiu au ieșit din cauza crampelor, Bălan s-a accidentat destul de serios, și asta spune multe despre munca depusă. Suntem pe drumul cel bun, am jucat de la egal la egal cu o echipă foarte valoroasă și nu am primit gol. Avem o echipă foarte tânără. Media de vârstă este pe undeva la 21 de ani și nu avem experiență în Liga a III-a, dar progresăm și vor începe să apară și rezultatele. Eu am încredere în ei”, a spus Ionel Luță.

 

Sursa: Apa Craiova

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 17:15 Stiri
Pe aceeași temă