Au predat „lanterna”!

24 Mar. 2012, 10:20 Stiri
Au predat „lanterna

De bun augur revenirea Gloriei pe arena din Micălaca, aproape 500 de oameni s-au strâns în tribuna de la Telecom și au văzut o „reinaugurare” cu dreptul. Băieții lui Leo Pința au părut că au regăsit plăcerea jocului pe iarbă, după atâta timp petrecut pe sinteticul de la Șega și au scăpat de ultimul loc după o victorie absolut clară.

Responsabili cu dictarea tonului în actul unu, arădenii au deschis scorul printr-un șut surprinzător al lui Adrian Popa de la 20 de metri, mijlocașul de bandă reluând din prima o minge respinsă din interiorul careului de apărarea timișenilor. Era minutul 16.

Avea să fie 2-0 în minutul 33, atunci când Puie a centrat excelent din lovitură de colț și Sălăjan (foto) a plasat cu capul mingea peste portarul Țurcaș de la 7 metri ușor lateral dreapta.

Giarmata a arătat că ar vrea să revină din repriza a doua, dar s-au văzut blocați de fiecare dată. Când au fost situații de atacuri presante, defensiva Gloriei s-a făcut „arici” în fața lui Bujor, sigur și el la șuturile de la distanță care i-au căutat poarta. Galben-albaștrii au ratat șansa golului trei pe final, când Borteș l-a depășit pe portarul Țurcaș, dar n-a găsit culoarul potrivit pentru reușită și s-a scorul final a fost cel stabilit în prima repriză.

Inutil, Sălăjan a primit al doilea cartonaș galben în prelungirile meciul și vede de pe margine duelul de vinerea viitoare, când la Arad vine Hunedoara.

Peste toate, succesul îi scapă pe gloriști de urîta postură de ultimi clasați, acolo unde au ajuns, după rezultatele de vineri, cei de la Gloria Reșița.

Gloria: Bujor – Vițu, Blănaru, Dubeștean, Hulbăr – Ad. Popa (86 Borteș), Ban, Sălăjan, Puie (80 Botiș) – Eșanu (87 Șiclovan), Gherghel (74 Bulza).

Millenium: Țurcaș – M. Toma, Oneț (33 Corlățeanu), A. Toma, Mihălcean (90 Lukics) – Bungău (70 Băișan), Leuca, Călin (74 Gîrba), Tofei – Gideon

Arbitri: Florin Anca – Alin Saraol, Cristian Petrean (Deva). Observatori: Nicușor Asandei, Adrian Cocoș (Reșița)

Sursa: Sport Arad

24 Mar. 2012, 10:20 Stiri
Pe aceeași temă