Aerostar își caută un nou antrenor după retrogradarea în Liga 3. Procedura nemaiîntâlnită prin care băcăuanii vor să mute pe banca tehnică

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 19:50 Campionat
Aerostar își caută un nou antrenor după retrogradarea în Liga 3.** Procedura nemaiîntâlnită prin care băcăuanii vor să mute pe banca tehnică

Aerostar Bacău n-a reușit să se mențină în Liga 2 și a retrogradat după doar un sezon. Moldova rămâne astfel fără reprezentantă în eșalonul secund după ce formația din orașul lui Bacovia a încheiat anul pe poziția a 17-a, cu 38 de puncte acumulate în 38 de meciuri.

În ultimele cinci etape, Aerostar a fost antrenată de Andrei Vatră, însă acesta nu va rămâne în funcție și în Liga 3. Conducătorii clubului vor să numească un nou antrenor și, înainte să ia o decizie, au venit cu o inițiativă mai puțin întâlnită în fotbal.

Astfel, președintele Doru Damaschin a postat un anunț pe pagina de Facebook a echipei, care până în momentul respectiv nu mai fusese actualizat tocmai de pe 18 martie, în care solicită CV-uri din partea antrenorilor interesați să vină la Aerostar. Procedura de selecție a început de pe 1 iunie și va continua până pe 10 iunie.

Obiectivul viitorului antrenor e stabilit deja: o clasare pe locurile 1-3 la finalul sezonului următor de Liga 3.

„Începând cu data de 01.06.2019, Clubul Sporitv Aerostar începe procedura de selecție a noului antrenor principal al echipei de fotbal. Echipa va evolua anul viitor în Liga 3 a campionatului național și are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3 la finalul ediției 2019-2020.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile stabilite prin Regulamentul privind statutul antrenorului adoptat de Federația Română de Fotbal.

C-V- urile se vor depune până la data de 10 Iunie la sediul clubului (str. Condorilor nr.9, Bacău) sau pe email, la adresa [email protected], e anunțul președintelui Doru Damaschin.

În sezonul de Liga 2, Aerostar a fost antrenată de Cristian Popovici, Florin Bratu și Andrei Vatră.

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 19:50 Campionat
Pe aceeași temă