Alt baraj, același deznodământ! Campioana Hunedoarei ratează pentru a cincea oară promovarea

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 15:31 Stiri
Alt baraj, același deznodământ!** Campioana Hunedoarei ratează pentru a cincea oară promovarea

Alt an, același deznodământ. Campioana Hunedoarei, Universitatea Petroșani a fost învinsă, scor 0-2, de campioana Gorjului, Știința Turceni și astfel a ratat șansa de a promova în Liga a III-a.

Blestemul continuă. Pentru al cincilea an la rând campioana județului Hunedoara nu reușește să câștige, pe teren, dreptul de a evolua în Liga a III-a. După Retezatul Hațeg în 2009, FC Hunedoara (2010), Jiul Petroșani (2011) și CS Vulcan, anul trecut, nici Universitatea Petroșani nu a reușit să rupă seria neagră a meciurilor de baraj.

Sufocați în 28 de minute

În această seară, la Reșița, puștii lui Ionuț Stelescu și Dan Voicu s-au dovedit a fi prea cruzi și plini de trac pentru un meci cu miză. O adevărată finală! Cu 4 jucători, de și sub 18 ani în echipa de start Universitatea Petroșani s-a văzut condusă repede pe tabela de marcaj. Simcea a deschis scorul în minutul 8 la capătul unei faze fixe. Iuți din fire oltenii și-au majorat avantajul până la pauză. Căpitanul Apetroaie a transformat cu siguranță lovitura de la 11 metri – șut în dreapta lui Pârvu – acordată de arbitrul jocului care a considerat că Arcuși a faultat un adversar în suprafața de pedeapsă (28). Acesta avea să fie scorul primei reprize dar și al meciului.

„Studenții”  din Petroșani au abordat mai cu curaj partea secundă, însă fără să reușească să modifice scorul înscris pe tabela de marcaj la pauză. Șutul lui Soare de la  12 metri central l-a găsit pe Geica la post (57). „Oaspete” pe foaia de joc Universitatea Petroșani a cerut o lovitură de la 11 metri la un contact în careul mare între Geica și Bobină, însă „centralul” Nicolae Botaș din Timișoara a dat… fault în atac (67).

Finalul a aparținut celor din Turceni iar tabela a fost aproape de a mai consemna încă un gol în dreptul lor, însă Pârvu a fost salvat de bară la șutul lui Mondescu (90). Și așa am mai dat o filă neagră în cartea promovărilor ratate. Poate vom reuși la anul…

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul de baraj

CS Știința Turceni    2 (2)
Geică – Apetroaie (75 Niculeasa), Bătrânca, B. Dolcescu, Olteanu (83 Agarafilei) – Butoi, Barbu, A. Dolcescu, Gîlceavă – Ficioru (62 Mondescu), Simcea (cpt.) (90 Călugăru). Antrenor: Viorel Cojocaru.

Universitatea Petroșani          0 (0)
Pârvu – Negrea, Arcuși, Colțișor, Asan – Puian (61 Grigoraș), Stoi (73 Konicika), Tudorache, Bobină – Soare (cpt.) (76 Medrea), Spânoche (82 Popa). Antrenor: Dan Voicu

Au marcat: Simcea (8), Apetroaie (28-pen;)
Arbitru: Nicolae Cătălin Botaș (Timișoara);
Asistenți: Marius Nicoară (Băile Herculane) și Bogdan Gheorghioiu (Timișoara).
Stadion: „Mircea Chivu” (Reșița – AJF Caraș Severin). Spectatori: 400.

Articol scris de Sami Tamaș (Ziarul Hunedoreanului)

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 15:31 Stiri
Pe aceeași temă