Alin Paleacu a plecat de la FC Caransebeș! „S-au întâmplat lucruri care nu au ce căuta în fotbal”

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 15:13 Stiri
Alin Paleacu a plecat de la FC Caransebeș!** „S-au întâmplat lucruri care nu au ce căuta în fotbal

Fostul fotbalist timișorean a părăsit gruparea de Liga a III-a din Caraș-Severin cu două runde înainte de finalul sezonului. Alin Paleacu e nemulțumit de condițiile de la FC Caransebeș, echipă care în ultimele jocuri s-a bazat pe un lot restrâns și care e în pericol de retrogradare în C4.

Fostul tehnician al „gugulanilor” a fost nemulțumit că mai mulți jucători au plecat de la echipă pe parcursul returului din cauza condițiilor financiare.

„Am plecat de la Caransebeș. S-au întâmplat lucruri care nu au ce căuta în fotbal. Chiar dacă sunt șanse mari de salvare de la retrogradare nu mai vreau să continui. Sunt lucruri care nu mi-au convenit. E greu cu 12 jucători, fără rezervă la portar. A fost o experiență de viață pot să spun”, a declarat Alin Paleacu.

FC Caransebeș ocupă locul 11 (penultimul) în C4 cu 21 de puncte dar se poate salva de la retrogradare dacă învinge în ultimele două runde. Cel mai probabil în jocul de vineri de pe terenul celor de la Pandurii II Tg. Jiu echipa va fi condusă de „secundul” Marius Dulca.

Articol scris de Cornel Biholari
 

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 15:13 Stiri
Pe aceeași temă