Albota, remiză în campionat

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 16:07 Stiri
Albota, remiză în campionat

Noua echipă a Girom, formată doar din copii și juniori, a remizat, vi­neri după-amiază, 1-1, pe propriul te­ren, cu Conpet Ploiești. Partida a con­tat pentru etapa a 15-a a Ligii a III-a. În această iarnă, Albota a trans­ferat 25 de jucători tineri de la CS Mio­veni II, acestora alăturîndu-se și antrenorii Mihăiță Ianovschi, Iulian Preda și Iulian Ilie.

Acești fotbaliști au debutat vineri în campionat, partida cu Conpet fiind prima pentru ei la Liga a III-a. Juniorii s-au descurat foarte bine la acest prim meci, făcînd un joc bun, de care antrenorul Ianovschi s-a declarat la final mulțumit. „Sper să progresăm de la meci la meci, iar pînă la final să se vadă o schimbare în bine la acești copii”, spu­nea tehnicianul echipei.

Scorul a fost des­chis de Albota în minutul 11, prin Marcu (foto), care a șutat frumos de la 20 m, sub trans­versală, în timp de oaspeții au egalat în mi­nutul 51, din 11 m, prin Cătălin Vlad. La Al­bo­ta, au jucat: Tănase (24 ani) – Stroe (18 ani), Deleanu (18 ani), Stancu (17 ani), pa­nă (17 ani) – Delcea (17 ani), Turnescu (18 ani), Iamandi (17 ani), Marcu (17 ani) – Do­bra (17 ani), Popescu (17 ani), pe parcurs mai intrînd Mormolea (22 ani), Nicu (17 ani), Mihăilescu (28 ani), Păun (18 ani). Par­tida s-a disputat pe un tren greu, pe  alocuri plin de apă. La meci au fost pre­zenți și conducătorii lui CS Mioveni, dar și an­trenorii de la Școala Coman, Mihai Ianovs­chi și Vasile Stan. Primarul Albotei, Ion Du­mitru, nu a ajuns la acest joc, neîntorcîn-du-se la timp din Anglia, unde a fost pre­zent joi la meciul Stelei cu Chelsea.

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 16:07 Stiri
Pe aceeași temă