Albota a renunțat la 8 jucători! Primarul se retrage

02 Dec. 2011, 12:00 Stiri
Albota a renunțat la 8 jucători!** Primarul se retrage

Supărare mare la Albota, du­pă ce echipa a terminat campionatul cu două în­frângeri, 0-1 la Cisnădie și 1-3 acasă cu Caracal, iar jucătorii s-au dus peste patronul Gheor­ghe Oprican să-și cea­ră drepturile sala­riale, care erau întârziate doar câteva zile. Con­ducerea clubului a tăiat în carne vie și 8 dintre jucătorii de bază ai echipei au fost dați afară, chiar ieri reziliindu-li-se contractele.

Este vorba de Cristi Bratu, Alberto Chelu, Mi­hai Vintilă, Marius Gă­lan, Nicolescu, Că­tă­­lin Stan, Militaru și Deliu. Albota a mai rămas ast­fel cu vreo 17 jucători, cu care se vrea reconstrucția echipei în retur, cu obiectivul menținerea în Liga a III-a. Gheorghe Oprican, de la Girom, ne-a spus mai multe despre cele întâmplate în aceste zile: „După meciurile astea, băieții noș­tri erau de parcă ar fi câștigat. Cu 6 puncte eram acum pe primul loc, dar așa am ajuns pe 7. După ulti­mul meci, au venit peste mine. Noi întârziaserăm 5-6 zile, nu mai mult, salariile. Au făcut ei un comitet, au venit vreo 25 de inși să mă foțeze să-i plătesc. Eu aveam salariile lor în buzunar, pentru că stabilisem să-i plătesc după acest meci, în­să, de supărare, m-am dus să beau o cafea la restaurant. Ce să discut în asemenea condiții cu ei? Au ple­cat cu capetele în jos și cu mâi­nile în buzunare… Apoi, ieri și azi, după discuțiile cu dl primar, am ho­tărât să facem ordine și i-am dat afară pe toți cei care stăteau la cantonament și pe toți împrumutații, ca să rămânem doar cu copii și cu ai noștri. Au fost două dintre con­diții… Vom încerca să aducem jucători numai din Pitești, ca să eli­mi­năm cantonamentul și chel­tu­ie­lile cu el, pentru că are și dl primar dreptate în această privință. O­bi­ec­­tivul va fi acum menținerea în Liga a III-a”.

Ducele se retrage!

Primarul Ion Dumitru a com­ple­tat și el despre situația creată, spu­nând că intenționează să se retra­gă din fotbal: „Au fost 6 zile de în­târziere la salarii, dar noi le-am pro­mis că le vom da banii după ul­ti­ma etapă. Ei trebuiau, în schimb, să-și predea echipamentul înainte de vacanță, ceea ce nu au făcut… Nu cred că era momentul să se du­că peste patron, mai ales că era după înfrângere. Mă retrag cu un gust amar. Ce să spun… Bratu a jucat 60 de minute și, când a mar­cat goluri, a fost premiat, iar la ges­tul de la Cisnădie îmi pun semne de întrebare. Gălan nu avea nicio treabă cu noi, pentru că este fot­ba­listul Mioveniului, plătit de ei. A­poi am plătit portar un campionat în­treg și, când l-am băgat un meci, a greșit grav. După ce au pierdut meciul, râdeau cu gura până la ure­chi. Golani, blatiști și nesimțiți! Cu fostul antrenor Eftimie m-am com­portat exemplar și i-am dat, pe lân­gă salariul de la Mioveni, bani împrumut, pe care nu i-am mai vă­zut, și carburant. Cred că trebuia să se comporte civilizat, dar dân­sul, la meciul direct, s-a comportat foarte urât, țipa și urla de parcă ar fi câștigat Liga Campionilor! Pentru mine fotbalul e încheiat. Nu mă voi mai implica cu nimic. Decât îi voi pune baza la dispoziție lui Oprican, iar dacă el nu va vrea să mai con­ti­nue, voi vorbi cu Dani Coman, în baza prieteniei pe care o am cu ta­tăl lui, cu care am fost coleg la IATSA. Repet, mă retrag cu un gust amar, pentru că nu cred că me­ritam să fiu tratat astfel, nici eu, nici dl Oprican, întrucât noi am fost serioși și ce am promis ne-am ți­nut de cuvânt. Dar atrag atenția ce­lorlalte cluburi că, dacă ne-au ars pe noi, așa vor face în continu­a­­re acești jucători”.

Sursa: Curierul Zilei

02 Dec. 2011, 12:00 Stiri
Pe aceeași temă