Alb și negru

17 Apr. 2012, 12:57 Stiri
Alb și negru

Echipele prahovene de Liga a III-a Chimia Brazi și CSO Plopeni au avut rezultate diferite în jocurile disputate la finele săptămânii trecute. Dacă „chimiștii” au fost învinși la limită de foștii coechipieri, actualmente la Prahova Tomsani, în schimb CSO Plopeni s-a distrat cu echipa secundă a Sportului Studențesc.

Primul gol pentru Ochiroșii

Formația Chimia Brazi a pierdut lupta pentru accederea în Liga a II-a în pauza de iarnă, atunci când, din cauza problemelor interne din rândul conducerii, mai mulți jucători importanți au părăsit echipa. În principal, destinația lor a fost Prahova Tomșani, adică gruparea care a învins pe Chimia Brazi în runda programată în Vinerea Mare. Echipa care s-a mutat cu arme și bagaje la Clinceni a câștigat cu scorul de 1-0, grație reușitei din penalty izbutite de Răzvan Ochiroșii (minutul 23), după ce tot el a fost busculat în suprafața de pedeapsă a prahovenilor. În repriza secundă, „chimistul” Minciună a fost aproape de egalare, dar șutul său de la 25 de metri a nimerit stâlpul porții lui A. Vlad. Iată componența celor două formații care s-au înfruntat pe stadionul din comuna ilfoveană Clinceni:

Prahova Tomșani: A. Vlad – S. Dinu, Bilia, Al. Gheorghe, Tegzeș (84 Guță) – Ochiroșii, Crosman, Voinea, Liuba (90 Căpălău), Munteanu (76 Roman) – Vișan. Antrenor: Dan Dobai.
Chimia Brazi: A. Gheorghe – M. Dinu, Petcu, Neagu, Irimescu (85 Negotei) – C. Vlad, Minciună, G. Marin, Năstase – Stanciu (85 Ivan), Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

Examen facil

Trupa din Plopeni a reușit cel mai bun meci din acest retur, câștigând la un scor care ne scutește de prea multe comentarii, 5-1 în deplasarea cu Sportul II Studențesc. A fost un meci în care nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei, elevii antrenorului Daniel Dumitrache reușind o prestație perfectă.
Încă din minutul 30 prahovenii conduceau cu scorul de 3-0, grație dublei semnate de C. Tudor (12, 15) și a penalty-ului transformat de Necatu (29). A urmat o tresărire de orgoliu a gazdelor, atunci când Văduva a redus din handicap (34), dar până la finele primei reprize plopenarii au refăcut diferența de trei goluri, de această dată atacantul Huza marcând din dreptul punctului cu var. În repriza secundă s-a mai marcat numai o singură dată, același Huza stabilind scorul final în minutul 66. În acest meci, CSO Plopeni a arătat astfel: Pânzaru – Știrbu, Necatu, Pascu, Stârpici – C. Tudor, M. Stanciu, Baciu, Puiuleț – Huza, Nica. Iar pe parcursul jocului au mai intrat Căpraru, Dumitru, Jipa și Codreanu.

Sursa Ziarul Prahova

17 Apr. 2012, 12:57 Stiri
Pe aceeași temă