AFC Hărman și-a schimbat antrenorul. Brașovenii mizează pe un fost stelist pentru a-i scoate din subsolul Seria a III-a

Marius ANGHEL 22 Oct. 2015, 11:26 Stiri
AFC Hărman și-a schimbat antrenorul.** Brașovenii mizează pe un fost stelist pentru a-i scoate din subsolul Seria a III-a

AFC Hărman, ultima clasată din Seria a III-a a Ligii 3, are începând de miercuri, 21 octombrie, un nou antrenor. Conducerea grupării brașovene a decis să-l schimbe pe Gabi Kajcsa, tehnicianul din ultimii doi ani care în vară a reușit în premieră să promoveze echipa, și să-l înlocuiască cu un antrenor-jucător ce și-a atins apogeul carierei odată cu transferul la Steaua, în 2008. Buzoianul Claudiu Ionescu și-a început deja mandatul miercuri seară, atunci când a condus primul antrenament.

Miercuri, Kajcsa a semnat rezilierea contractului cu AFC Hărman după o discuție cu șefii clubului. „Când nu sunt rezultate, antrenorul este cel care plătește. Asta este, viața merge înainte. Rămân cu amintiri frumoase de la Hărman, pentru că am condus aproape doi ani această echipă pe care am reușit să o promovez în Liga a 3-a. Le urez mult succes băieților, iar în acest sezon să aibă rezultate cât mai bune”, a declarat Kajcsa pentru Monitorul Expres.

Noul antrenor, Claudiu Ionescu (32 ani), a evoluat ultima dată la Olimpia Râmnicu Sărat, iar în cariera sa a mai îmbrăcat tricourile echipelor Politehnica Iași, Poli Timișoara, Rapid, Steaua, Gloria Buzău, Milsami Orhei (Republica Moldova) sau Foolad Khouzestan (Iran).

Vârful carierei lui Claudiu Ionescu a fost în 2008, atunci când era transferat de Steaua de la Gloria Buzău. Aventura la cea mai titrată echipă din fotbalul românesc a fost însă scurtă, după doar două luni și niciun meci oficial fiind anunțat de antrenorul Marius Lăcătuș că nu mai este nevoie de serviciile sale! Transferul său la Steaua s-a efectuat după ce îl împresiona pe Gigi Becali cu un gol marcat în poarta celor de la Gloria Bistrița. Patronul roș-albaștrilor îl compara în acele momente pe Ionescu cu Hagi

Claudiu Ionescu are licența A de antrenor și va debuta sâmbătă pe banca echipei din Hărman, în meciul de pe teren propriu cu CN Dinicu Golescu Câmpulund, echipă clasată pe locul doi în Seria a III-a. AFC Hărman are după opt etape doar cinci puncte acumulate și deține un colaveraj dezastruos: 9 marcate și 26 primite.

Marius ANGHEL 22 Oct. 2015, 11:26 Stiri
Pe aceeași temă