Adrian Neaga revine pe banca tehnică a echipei unde și-a început cariera de antrenor. „A fost de acord cu condițiile noastre și am bă­tut palma”

Marius ANGHEL 16 Aug. 2016, 13:36 Stiri
Adrian Neaga revine pe banca tehnică a echipei unde și-a început cariera de antrenor.**

Cu toate că în această vară a fost în cărți să devină acționar la ACS Berceni, așa cum declara agentul Dumitru Tudor, Adrian Neaga s-a hotărât să continue ca antrenor, chiar dacă ultimele sale experiențe pe banca tehnică nu au fost prea fericite. După ce sezonul trecut a fost la cârma echipelor SCM Pitești și Național Sebiș, cu ambele cluburi înregistrând rezultate slabe după ce își propusese promovarea cu fiecare, Rică Neaga a acceptat săptămâna trecută să revină la formația unde și-a început cariera ca antrenor. În noul sezon al Ligii 3, fostul atacant o va pregăti pe Atletic Bradu.

Adrian Neaga se întoarce astfel la clubul argeșean Atletic Bradu, acolo unde în 2014 a debutat ca antrenor și unde a obținut și cele mai bune rezultate. Fostul stelist s-a înțeles cu conducerea lui Atletic să conducă echipa pentru următorii doi ani.

„De săptămâna trecută, Rică Neaga este noul antrenor al echipei. Avem un proiect, să promovăm tineri și să formăm o echipă în acest sezon, ca, la anul, să ne batem și noi la primele locuri. Este singurul antrenor disponibil care s-a înhămat la acest proiect. Îl cunosc pe Neaga, a mai antrenat la noi și a făcut treabă, și el se potrivește acestui proiect. A fost de acord cu condițiile noastre și am bă­tut palma”, a declarat, pentru curier.ro, președintele Cristinel Soare.

Atletic Bradu va evolua în noul sezon tot în campionatul Ligii 3, iar săptămâna trecută a jucat primul meci oficial, în prima fază a Cupei României, acolo de unde a fost eliminată cu scorul de 2-1 de Unirea Bascov, o echipă din Liga a IV-a Argeș.

Atletic Bradu, Urban Titu, Millenium Giarmata, SCM Pitești și Național Sebiș, toate din Liga 3, sunt echipele pe care le-a antrenat până acum Adrian Neaga.

Marius ANGHEL 16 Aug. 2016, 13:36 Stiri
Pe aceeași temă