ACS Poli a rămas fără jucătorii străini și încă n-a intrat în vacanță. Ultima clasată continuă antrenamentele și amicalele

Marius ANGHEL 11 Dec. 2018, 16:25 Stiri
ACS Poli a rămas fără jucătorii străini și încă n-a intrat în vacanță.** Ultima clasată continuă antrenamentele și amicalele

Nu toate echipele din liga secundă au luat vacanță imediat după disputarea ultimei etape programate în 2018. ACS Poli, ultima clasată, continuă antrenamentele zilele acestea, iar miercuri va juca un meci de verificare. Doar cu jucători români însă, deoarece clubul s-a despărțit, între timp, de toți străinii.

Cel puțin până la perioada de transferuri, ACS Poli nu va mai avea străini în lot. Plecat este argentinianul Santiago Rudolf Avaro, fundaș stânga accidentat de câteva luni. Au părăsit echipa și sârbii Igor Basic și Dusan Ivanov, ambii fundași centrali, dar și mijlocașul norvegian Maudo Keita. Este vorba de rezilieri de comun acord. Clubul nu are un plan de a continua strict cu jucători români, iar motivele vor fi explicate exact la o conferință pe care clubul o va organiza săptămâna aceasta.

Nu au renunțat la Stupu și Ankomah

Călin Cojocaru îi mai are în vederi și acum pe fundașul central Mircea Stupu și pe mijlocașul Charles Ankomah, pe care clubul a dorit inițial să îi transfere în luna noiembrie, când i-a și prezentat. Pentru primul, care a jucat în toamnă la Millenium Giarmata, nu s-a putut plăti grila de formare, fiind vorba de un jucător sub 23 de ani cu contract de amator. Pentru Ankomah, au fost probleme birocratice. Ambii jucători nu au fost legitimați nici până acum.

„Charles a plecat acum în Belgia. El și Stupu intră în vederile noastre”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Amical cu o echipă de Liga 3

Miercuri, de la ora 14:00, ACS Poli va juca un meci de verificare pe stadionul Electrica cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, locul 13 în Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

După joc, Cojocaru va decide cât mai ține echipa la antrenamente.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 11 Dec. 2018, 16:25 Stiri
Pe aceeași temă