14 jucători de la Dinamo II au mers la conducere pentru a afla ce se va întâmpla cu ei

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 11:57 Stiri
14 jucători de la Dinamo II** au mers la conducere pentru a afla ce se va întâmpla cu ei

14 jucători de la Dinamo 2 au mers ieri la conducere pentru a afla ce se va întâmpla cu ei. Toți au fost chemați din nou astăzi, iar dacă șefii nu renunță la ideea de a închide echipa a doua, jucătorii vor fi împrumutați în țară

Ionuț Negoiță a anunțat vineri că va renunța la echipa a doua, însă reacția fanilor l-a făcut să se mai gândească asupra deciziei

Aglomerație mare, ieri, la sediul clubului Dinamo. În fața biroului lui Constantin Anghelache, 14 tineri așteptau să fie chemați pentru a discuta despre viitorul lor. Puștii sunt jucătorii de la echipa a doua, mulți dintre ei au terminat junioratul în această vară, iar după anunțul conducerii cum că „satelitul” se va desființa au venit pentru a-și primi „repartiția”. „Zici că suntem la recrutare, la armată”, s-au amuzat fotbaliștii care, după mai bine de două ore, au părăsit hotelul RIN fără a fi lămuriți în legătură cu destinațiile lor. Președintele clubului i-a chemat din nou astăzi, pentru unii există oferte, iar alții vor deveni liberi de contract și își vor căuta singuri un loc de muncă.

S-a răzgândit Negoiță?
Decizia pe care Ionuț Negoiță a confirmat-o vineri a dus la un val de nemulțumire din partea fanilor dinamoviști. Suporterii nu sunt de acord cu desființarea „satelitului”, echipă care în decursul anilor i-a dat pe Radu Ștefan, Ropotan, Pulhac, Alexe sau Nica. Atitudinea suporterilor se pare că l-a pus pe gânduri pe patronul dinamovist, iar ieri, șefii nu păreau la fel de hotărâți să închidă formația secundă.

Corona, Chiajna, „U” Cluj, Tg Mureș și Berceni
Dacă până la urmă nu vor renunța la ideea de a desfiinața Dinamo 2, conducătorii din „Ștefan cel Mare” vor suna la mai multe echipe din Liga I sau din eșalonul secund pentru a-i propune, cu titlul de împrumut, pe cei 14 fotbaliști. Corona Brașov, Concordia Chiajna și Universitatea Cluj sunt formațiile de pe prima scenă care vor fi consultate în acest sens, iar din Liga a II-a vor fi întrebați cei de la Tg Mureș și Berceni.

Articol scris de Cătălin MUREȘANU și Mihai ANDRIEȘ

Marius ANGHEL 20 Aug. 2013, 11:57 Stiri
Pe aceeași temă