Doi internaționali de juniori, ultimele două achiziții ale Luceafărului Oradea. Ambii jucători vin de la echipe din Liga 1

Doi internaționali de juniori, ultimele două achiziții ale Luceafărului Oradea.** Ambii jucători vin de la echipe din Liga 1

Luceafărul Oradea a ridicat la șase numărul achizițiilor din această iarnă, după ce echipa bihoreană a semnat la începutul acestei săptămâni cu încă doi jucători. La întoarcerea din cantonamentul de la Băile Felix, antrenorul Cristian Lupuț spunea că-și mai dorește și are în vizor două-trei transferuri, pentru a spune că este mulțumit de lot.

După primele achiziții Laurențiu Nemeș, Adrian Ciul, Alan Wanya și Lu Yuefeng, Luceafărul a obținut zilele trecute împrumuturile jucătorilor Ionuț Rus (foto) și Călin Tudor, de la CFR Cluj, respectiv Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scrie Bihon.

Portarul Ionuț Rus (19 ani) vine de la CFR Cluj, este internațional de juniori U19, a mai evoluat la LPS Banatul Timișoara, iar în perioada 2016-2018 a jucat la juniorii clubului Lazio Roma.

Mijlocaș central sau fundaș central, Călin Tudor (18 ani) s-a transferat la Sepsi OSK de la gruparea germană SSV Jahn Regensburg și este, la rândul său, internațional U19.

Altfel, Luceafărul Oradea joacă astăzi un amical cu Șoimii Lipova, iar sâmbătă își încheie testele cu CAO Oradea.

Pe aceeași temă