Luceafărul Oradea, victorie în amicalul de după revenirea din cantonament. A câștigat clar cu Cetate Deva

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 13:03 Pregătiri, amicale
Luceafărul Oradea, victorie în amicalul de după revenirea din cantonament.** A câștigat clar cu Cetate Deva

Luceafărul Oradea a obținut prima victorie în amicalele din această iarnă, miercuri, când, la prima partidă de verificare după cantonamentul susținut la Băile Felix, a întâlnit formația de ligă a treia CNS Cetate Deva. Jocul, care s-a desfășurat pe terenul II al Stadionului Luceafărul Felix de la Sânmartin, s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea elevilor antrenorului Cristian Lupuț, care conduceau și la pauză cu 1-0.

Diferența de eșaloane, în care activează cele două echipe, s-a putut observa bine în acest joc, bihorenii fiind superiori partenerilor lor de întrecere la toate capitolele.

Tehnicianul Cristian Lupuț a trimis pe teren echipe diferite în cele două reprize. În prima parte, unicul gol l-a marcat Vasile Pop, în minutul 15, direct dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, în timp ce în jumătatea secundă pentru orădeni au înscris atacanții Andrei Ludușan și George Paraschiv, golul de onoare al devenilor reușindu-l Muscă.

Pe lângă cele trei goluri marcate, luceferii au mai ratat și alte ocazii bune, în special în repriza a doua, pe care au dominat-o.

În prima repriză pentru Luceafărul au evoluat: Moroz – Ciul, Cr. Oros, V. Opriș, Moihedja – Mitrică, Lu Yuefeng, Chiorean, Nemeș – Vas. Pop, Lăsconi. Apoi, în partea a doua, tehnicianul Lupuț i-a trimis în teren pe: Moga – Wanya, Core, Băican, Fl. Drăgan – C-tin. Roșu, Preoteasa, Prejmerean, Al. Dulca – G. Paraschiv, Ludușan.

Singurul jucător din cadrul lotului „roș-albaștrilor” care nu a evoluat a fost Patrick Peter – accidentat.

Dintre noile achiziții, s-au remarcat stranierii Lu Yuefeng (chinez) și Alan Wanya (belgian).

Reamintim că acesta a fost cel de-al doilea joc de verificare pentru luceferi în această iarnă, după ce în prima partidă, din timpul cantonamentului, au pierdut în Ungaria, cu scorul de 0-4, pe terenul fostei campioane din țara vecină, DVSC Debrecen.

În următorul meci amical, Luceafărul va juca sâmbătă, 9 februarie, cu începere de la ora 13:00, la Arad, cu UTA.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)
 

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 13:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă