Steaua continuă seria victoriilor consecutive în Liga 3. Echipa lui Daniel Oprița s-a impus și în restanța cu FC Voluntari 2 și defilează în Seria a 4-a

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 28 Oct. 2020, 19:04 Actualizat: 29 Oct. 2020, 00:06 Liga 3

Steaua își continuă evoluția fără greșeală în acest sezon de Liga 3. S-a impus și în fața celor de la FC Voluntari 2, într-un duel care a reprezentat o restanță din etapa a 5-a a Seriei 4. Inițial, meciul trebuia să aibă loc pe 10 octombrie, dar s-a reprogramat din cauza infectărilor cu COVID-19 din echipa ”militarilor”.

Steaua are 21 de puncte din 21 în Seria 4 din Liga 3 

Elevii lui Daniel Oprița s-au impus și de această dată, cu 1-0, așa cum au făcut și în precedenta partidă din campionat, cu Rapid 2.

Singura reușită a venit în partea a doua a meciului și a fost semnată de Ovidiu Morariu, care a intrat pe teren în timpul meciului. Acesta a marcat în urma unei faze fixe, dintr-un corner, și a adus a șaptea victorie la rând formației din Ghencea în campionat, în tot atâtea meciuri.

Steaua este pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, cu 21 de puncte, cu un golaveraj de 18 goluri marcate și doar patru primite. În urma acestui succes, Steaua s-a distanțat la șase puncte de ocupanta locului 2, FCSB 2, 15 puncte. FC Voluntari 2 rămâne pe locul 4, cu 10 puncte acumulate în șase meciuri.

  • Primul ”11” utilizat de Steaua în restanța cu FC Voluntari 2: Ștefan Mușat – Adrian Ilie, Alexandru Zaharia, Sergiu Bactăr, Dean Beța, Valentin Bărbulescu (cpt), Mădălin Mihăescu, Rareș Enceanu, Emilian Pacionel, Florin Răsdan, Remus Chipirliu
    Rezerve: Raul Bălbărău – Walace Alves da Silva, Vlad Nițu, Liviu Băjenaru, Andrei Antohi, Robert Elek, Dragoș Nicolae, Ovidiu Morariu, Antonio Vlad

Steaua se pregătește în efectiv complet de numai câteva zile 

Steaua a scăpat de virusul COVID-19 din rândul fotbaliștilor, după ce numărul total al infectaților ajunsese la 19. Liderul Seriei 4 a Ligii a 3-a anunța în urmă cu o săptămână că ultimele testări au indicat că jucătorii nu mai au virusul în organism și antrenamentele se vor relua după programul normal.

În această lună, echipa nu s-a antrenat la capacitate maximă și nu așa cum își dorea Daniel Oprița, din cauza infectărilor. Fotbaliștii care au contractat virusul au intrat în izolare în primă fază, pentru ca mai apoi, după ce s-au vindecat, să reînceapă pregătirea normală.

În etapa a 8-a, Steaua are meci pe teren propriu, cu CS Tunari, sâmbătă de la ora 15:00.

Foto și video: AS 47

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 28 Oct. 2020, 19:04 Actualizat: 29 Oct. 2020, 00:06 Liga 3
Pe aceeași temă