Steaua a efectuat noi teste pentru depistarea COVID-19. Rezultatele, la 14 zile după ce au fost semnalate 19 cazuri pozitive în rândul fotbaliștilor

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Oct. 2020, 18:22 Actualizat: 22 Oct. 2020, 18:24 Liga 3
Steaua a efectuat noi teste pentru depistarea COVID-19. Rezultatele, la 14 zile după ce au fost semnalate 19 cazuri pozitive în rândul fotbaliștilor

Steaua a scăpat de virusul COVID-19 din rândul fotbaliștilor, după ce zilele precedente a anunțat că numărul total al infectaților ajunsese la 19. Liderul Seriei 4 a Ligii a 3-a a precizat joi că ultimele testări au indicat că jucătorii nu mai au virusul în organism și antrenamentele se vor relua după programul normal.

Un singur jucător se mai află în izolare 

În momentul de față, doar un fotbalist se mai află izolat la domiciliu, dar mai așteaptă rezultatul unui nou test care va fi efectuat la începutul săptămânii următoare. Dacă și acela va fi negativ, atunci se poate întoarce fără probleme la ședințele de pregătire.

Toate testele Covid19 ale jucătorilor noștri sunt negative!

În urma testelor Covid19, efectuate în această săptămână, atât fotbaliștii care au evoluat în etapa trecută cu Concordia Chiajna 2, dar și cei care se aflau în izolare la domiciliu, au ieșit negativi.

Aceștia au intrat în programul echipei antrenate de Daniel Oprița pentru meciul care va avea loc sâmbătă, ora 15:00, cu Rapid 2, în etapa a șaptea a Ligii 3.

Un singur jucător al roș-albaștrilor se află în continuare în izolare la domiciliu și va fi testat la începutul săptămânii viitoare”, anunță CSA Steaua București.

Steaua avea 19 cazuri pozitive în rândul jucătorilor 

Steaua a fost afectată de pandemia cu noul coronavirus. Nu mai târziu de acum două săptămâni, se confrunta cu 19 cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor, fapt pentru care partida din etapa a 5-a din Liga 3, cu FC Voluntari 2, a fost amânată. Și ilfovenii au avut probleme la momentul respectiv și au anunțat câteva infectări.

Steaua a evoluat însă în etapa a 6-a, pe care a câștigat-o cu 2-0, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna 2.

Chiar dacă are mai puține meciuri decât celelalte adversare, Steaua este tot pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, cu 15 puncte în cinci meciuri. Locul 2 este ocupat de FCSB 2, cu 12 puncte în șase meciuri, iar pe 3 se află Progresul Spartac, 10 puncte în șase meciuri.

Foto: CSA Steaua București 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Oct. 2020, 18:22 Actualizat: 22 Oct. 2020, 18:24 Liga 3
Pe aceeași temă