Stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița, în planurile municipalității pentru a fi reconstruit. Primarul Ioan Popa promite demersuri, dar ”trage de mânecă” echipa din Liga 3: ”Trebuie să dovedești că vin oamenii la stadion și asta se va întâmpla în Liga 2”

Răzvan STÎNGĂ 21 Feb. 2022, 16:53 Liga 3
Stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița, în planurile municipalității pentru a fi reconstruit. Primarul Ioan Popa promite demersuri, dar ”trage de mânecă” echipa din Liga 3: ”Trebuie să dovedești că vin oamenii la stadion și asta se va întâmpla în Liga 2”

Stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița este de mai mult timp în planurile autorităților publice, pentru a fi modernizat sau chiar reconstruit. Dorința este menținută și acum, doar că primarul Ioan Popa a ridicat mai multe probleme în ceea ce privește discuțiile cu Compania Națională de Investiții.

În acest moment, municipalitatea trebuie să actualizeze studiul de fezabilitate, întrucât a trecut jumătate de an de când a fost trimisă documentația. Un alt argument care poate duce la efectuarea lucrărilor cât mai curând este legat de echipa CSM Reșița.

Ioan Popa: ”Trebuie să dovedești că îți vin oamenii la stadion și asta se va întâmpla în Liga 2” 

CSM Reșița e acum în Liga 3, iar edilul nu s-a ferit să recunoască faptul că e nevoie ca formația să promoveze cât mai repede în Liga 2, pentru a fi în rândul priorităților Companiei Naționale de Investiții. Astfel, fanii reșițeni pot spera la o nouă arenă din vară, când CSM Reșița ar putea promova în divizia a doua.

Sper să promovăm cu echipa de fotbal în Liga 2. Eu le-am creat toate condițiile posibile, nu mi se poate reproșa ca municipalitate absolut nimic. Sper să se întâmple asta. Ținem legătura cu Compania Națională de Investiții. Trebuie să actualizăm studiul de fezabilitate la noul stadion, pentru că au trecut șase luni de când am depus documentația.

Încercăm să facem un stadion nou în Valea Domanului. Adevărat este că nici nu poți să ceri un stadion nou când tu ești în liga a treia. Trebuie să dovedești că îți vin oamenii la stadion și asta se va întâmpla în Liga 2”, a declarat Ioan Popa pentru Express de Banat.

CSM Reșița domină Seria 7 a Ligii a 3-a, dar a și făcut transferuri importante 

CSM Reșița e imbatabilă în Seria 7 a Ligii a 3-a, având, după 15 etape, 14 victorii și un egal (43 de puncte). Sub ea se află CSM Deva, cu 31 de puncte. E adevărat că reșițenii erau mari favoriți încă de la începutul campionatului, ținând cont de mutările importante făcute în vară.

În lotul lui Dan Alexa se găsesc jucători importanți, precum Ștefan Bărboianu, Ionuț Cioinac, Amir Jorza, Călin Cristea, Marian Drăghiceanu, Valentin Munteanu sau Mediop Ndiaye, dar și în această iarnă au venit fotbaliști cu nume.

Au mai ajuns, sub comanda lui Alexa, Cornel Ardei, Pedro Henrique și Valentin Lazăr.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-finalizat-seria-amicalelor-cu-un-succes-a-trecut-la-limita-de-metalul-buzau-pe-teren-propriu-19220196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-si-csm-resita-au-fost-egale-in-meciul-amical-cu-care-cele-doua-echipe-si-au-incheiat-cantonamentul-din-antalya-echipa-lui-dan-alexa-a-revenit-de-la-0-2-19220162

https://liga2.prosport.ro/liga-3/samba-in-treapt-flacara-horezu-si-a-luat-un-brazilian-care-s-a-remarcat-in-dueluri-cu-neymar-si-care-a-mai-jucat-in-portugalia-si-grecia-19220154

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-si-a-incheiat-meciurile-amicale-fara-sa-fie-invinsa-in-ultimul-test-sibienii-s-au-chinuit-cu-csm-deva-si-au-castigat-in-extremis-19220137

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Feb. 2022, 16:53 Liga 3
Pe aceeași temă