SR Brașov și-a demis antrenorul înaintea ultimul meci al sezonului, decisiv pentru menținerea în Liga 3. Reacția lui Sorin Corâiu: ”Sunt împăcat cu munca mea la această echipă. Am decis că un șoc este benefic în acest moment”

Adi MARICA 23 May. 2022, 21:46 Liga 3
SR Brașov și-a demis antrenorul înaintea ultimul meci al sezonului, decisiv pentru menținerea în Liga 3. Reacția lui Sorin Corâiu: ”Sunt împăcat cu munca mea la această echipă. Am decis că un șoc este benefic în acest moment”

Eșecul suferit de SR Brașov în meciul de pe ICIM cu Kids Tâmpa, scor 1-2, în etapa disputată în weekendul trecut, penultima a play-out-ului Ligii 3, i-a fost fatal antrenorului Sorin Corâiu.

Contestat vehement de suporteri la finalul meciului contra ultimei clasate, echipă deja retrogradată matematic în Liga 4, Corâiu a avut astăzi o întâlnire cu șefii clubului susținut de suporterii stegari, iar soluția găsită a fost rezilierea contractului antrenorului principal.

Sorin Corâiu a condus SR Brașov în 11 meciuri

Sorin Corâiu (foto) a preluat SR Brașov la începutul acestui an, în pauza de iarnă, și a condus-o în 11 meciuri, ultimele trei din sezonul regulat (un egal și două înfrângeri) și în cele nouă dintr-un total de zece din play-out-ul Seriei a 5-a (cinci victorii, un egal și trei înfrângeri). Echipa a înregistrat cinci victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.

”MULȚUMIM SORIN CORÂIU
În urma partidei de sâmbătă, conducerea clubului și antrenorul Sorin Corâiu, au avut o întâlnire în urmă căreia s-a decis de comun acord încheierea colaborării.
În urma întâlnirii, Sorin Corâiu a transmis suporterilor următorul mesaj:
«Sunt împăcat cu munca mea la această echipă, pentru că am reușit să câștigăm multe puncte în situația dată. A fost o experiență profesională foarte frumoasă pentru mine și mă bucur că am avut prima mea experiență ca antrenor la o echipă de Liga 3 aici.
Împreună cu cei din conducere am decis că un șoc la echipă este benefic în acest moment și sunt convins că echipa va câștiga sâmbătă și se va menține în Liga 3.
Rămân suporter al acestei echipe și deschis către o posibiliă viitoare colaborare, fie că e vorbă de o grupă de juniori sau chiar din nou la seniori. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez aici cu oameni deosebiți și dedicați și sunt convins că echipa o să ajungă acolo sus unde îi este locul.»”, a anunțat SR Brașov pe pagina sa de Facebook.

Sorin Corâiu a mai antrenant până acum la nivelul Ligii a 4-a, pe FC Râșnov, Colțea Brașov, Olimpic Zărnești, Cetățenii Ghimbav și ACSM Codlea.

Meciul cu FC Hermannstadt II, capital! Echipa va fi condusă de trioul Naghi – Elek – Cenk

SR Brașov are 29 de puncte și ocupă locul 5 din 6 în play-out-ul Seriei a 5-a a Ligii 2, poziție direct retrogradabilă, iar în ultima etapă joacă acasă, sâmbătă, de la ora 18:00, cu FC Hermannstadt 2, echipa aflată pe locul 4 și care are 30 de puncte.

E un meci capital pentru ambele echipe, în lupta pentru evitarea retrogradării.

Acest joc va fi pregătit de Ioan Naghi, ajutat de Robert Elek si Cenk Firat (foto, în text, în stânga, alături de Sorin Corâiu).

”Pe această cale, clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Sorin Corâiu, pentru munca și efortul depus la echipă in ultimele 5 luni și îi urează mult succes în viitoarele proiecte.
În ultima partidă din acest sezon, echipa va fi condusă de pe margine de legenda stegară Ioan Naghi, asistat de Robert Elek și Cenk Firat.
Sâmbătă, 28 Mai, ora 18:00, ridicăm fularele pentru ultima oară în acest sezon în meciul contra celor de la FC Hermannstadt II.
Susține echipa la greu, să ne bucurăm împreună la bine!”, a mai anunțat SR Brașov.

Ioan Naghi este directorul tehnic al echipei, Robert Elek a fost antrenor principal și jucător în prima parte a sezonului, după plecarea lui Tiberiu Ghioane, iar de la începutul anului a rămas doar în postura de jucător, în timp ce Cenk este manager general, din iarnă, și jucător.

Clipul motivațional făcut de SR Brașov înaintea meciului cu FC Hermannstadt 2:

Foto: SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-astazi-se-decid-ultimele-doua-calificate-la-primul-baraj-de-promovare-se-incheie-play-off-ul-din-play-out-va-mai-fi-o-etapa-de-disputat-19232161

Adi MARICA 23 May. 2022, 21:46 Liga 3
Pe aceeași temă