Tiberiu Ghioane a demisionat de la SR Brașov după umilința din cupă suferiță în fața celor de la FK Csikszereda! ”Atât am putut. Acum am fost penibili”

Adi MARICA 08 Sep. 2021, 21:30 Cupa României
Tiberiu Ghioane a demisionat de la SR Brașov după umilința din cupă suferiță în fața celor de la FK Csikszereda! ”Atât am putut. Acum am fost penibili”

SR Brașov a părăsit Cupa României în turul 4, după un umilitor 2-6 acasă, pe Tineretului, cu FK Csikszereda, echipă care în primele cinci etape ale Ligii 2 nu a acumulat niciun punct și abia a marcat un gol.

Tiberiu Ghioane a demisionat după umilința cu FK Csikszereda

La finalul jocului, antrenorul Tiberiu Ghioane, instalat în această poziție în pauza de vară, și-a anunțat demisia!

”Chiar nu e nimic de zis după acest joc. E nevoie de un şoc la echipă după rezultatul asta. Eu demisionez. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu acești băieţi. Atât am putut. S-au adunat câteva jocuri, avem puncte puţine în campionat, iar acum am fost penibili. Se poate remedia situaţia, fără mine pe bancă. Sper să le prindă bine la băieţi acest șoc şi să îşi revină în campionat. Eu atât am putut, le mulţumesc pentru perioada petrecută împreună. Decizia mea este definitivă, nu mă răzgândesc!”, a spus Tibi Ghioane.

SR Brașov cu Tibi Ghioane antrenor: două victorii și o înfrângere în cupă și un egal și o înfrângere în campionat

Fostul internațional a fost instalat ca antrenor principal la SR Brașov în această vară, după ce Liviu Nicolae nu și-a mai prelungit angajamentul.

”E un moment important în cariera mea. Obiectivul pe prima parte a sezonului este să încercăm să ne apropiem de locurile de play-off și după cantonamentul din iarnă, la fel, să mergem în play-off, și după aia, să mergem mai departe. Suporterii să fie alături de noi, cum au fost și anul trecut și anii trecuți și să vină într-un număr cât mai mare la stadion, și în meciurile de acasă și în deplasare, și noi nu îi vom dezamăgi”, a spunea Ghioane la prezentarea oficială, alături de Robert Elek.

Cu Ghioane la timonă, brașovenii au ajuns în Faza a IV-a a Cupei României, după ce au eliminat Kids Tâmpa Brașov (Liga 3), cu 7-8, după lovituri de departajare, În Faza a II-a, și FC Brașov (Liga 2), cu 1-0, în Faza a III-a.

În campionat, SR Brașov, echipa suporterilor stegari, a început slab, cu un 0-0 în deplasare la Sepsi OSK 2, în etapa 1, și cu un 1-2 pe teren propriu cu FC Hermannstadt 2, în etapa 2 a Seriei a 5-a a Ligii 3. După două runde, SR Brașov e pe locul 7 din 10 în Seria 5, unde lider este FC Hermannstadt 2, cu 6 puncte.

De pregătirea echipei în perioada imediat următoare se vor ocupa directorul tehnic Ioan Naghi și secundul Robert Elek. Jucătorii, dar și suporterii își doresc revenirea lui Liviu Nicolae pe banca tehnică, însă rămâne de văzut dacă fostul tehnician care a dus echipa în sezonul trecut la barajul de promovare va accepta.

FK Csikszereda a defilat pe Tineretului în fața SR-ului

În jocul de miercuri din Cupa României, ciucanii s-au impus clar cu SR Brașov, calificarea fiind sigură pentru trupa lui Valentin Suciu încă din primele minute.

Jelena Richard (21, 25, 82), David Kelemen (43), Soufiane Jebari (47) și Marius Bărăbaș (90) au înscris pentru FK Csikszereda, echipă care în Liga 2 reușise să înscrie un singur gol în primele cinci etape, în care nu obținuse niciun punct.

Pentru ”stegari” a marcat de două ori fostul dinamovist Vlad Olteanu (34, 58). Mai întâi, fundașul a executat perfect o lovitură liberă din colțul careului, direct în vinclul porții oaspeților, iar în partea secundă a marcat după o centrare a lui Iordache din partea stângă.

SR BRAȘOV – FK CSIKSZEREDA 2-6

Vlad Olteanu 34′, 58′ / Jelena Richard 21′, 25′, 82′, David Kelemen 43′, Soufiane Jebari 47′, Marius Bărăbaș 90′

SR Brașov: Căucă – Godri, Rz. Dragomir (C. Sandu 85′), Dobrean (Vl. Lupu 85′), Negotei, Cr. Burlacu, Andr. Mitu, Vl. Olteanu, C-tin. Iordache, Răchișan (cpt.)(Sg. Șerban 85′), Firat
Rezerve neutilizate: Andr. Maxim – Crihan, Avarvarei, Elek, Gomboș
Antrenor: Tiberiu Ghioane

FK Csikszereda: H. Albert – R. Takacs, Kelemen, Vereguț, Csuros (cpt.)(Bara 86′), Casiadi (M. Bărăbaș 46′), Gal-Andrezly, Rodrigo Hernando (L. Kovacs 78′), P. Ivanovici, Schieb (Jebari 46′), Jelena (Krusnauskas 89′)
Rezerve neutilizate: Rybansky – Bujdoso, Aszalos, El Sawy
Antrenor: Valentin Suciu

Stadion: Tineretului (Braşov); Arbitru: Andrei Moroiță (Ploieşti); Asistenți: Andrei Diaconu (Iaşi) și Cosmin Cercel (Piatra Neamţ); Rezervă: Mădălin Dicu (Bucov – Prahova); Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) și Traian Marcu (Sibiu).

Pentru FK Csikszereda urmează meciul din etapa a 6-a a Ligii 2, cu ”U” Cluj, acasă, programat în 13 septembrie, de la ora 16:00.

Pentru SR Brașov rămân de acum doar partidele din campionatul Ligii 3, unde în etapa a 3-a va întâlni sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17:00, în deplasare, pe CSO Plopeni.

Foto: Dan Potor și Attila Pinti (Szekelysport)

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-a-iv-a-ultimele-11-meciuri-au-loc-astazi-primele-cinci-echipe-calificate-si-cele-doua-surprize-din-acest-tur-19199640

 

Adi MARICA 08 Sep. 2021, 21:30 Cupa României
Pe aceeași temă