Mutări importante la SR Brașov! Echipa susținută de suporterii stegari are un nou antrenor principal, dar și manager general, acesta din urmă provenit chiar dintre jucători

Adi MARICA 24 Jan. 2022, 17:06 Liga 3
Mutări importante la SR Brașov! Echipa susținută de suporterii stegari are un nou antrenor principal, dar și manager general, acesta din urmă provenit chiar dintre jucători

SR Brasov are, începând de astăzi, 24 ianuarie 2022, un nou antrenor principal. Sorin Corâiu (40 de ani) preia echipa brașoveană clasată pe penultimul loc în Seria a 5-a a Ligii 3 după 15 etape, cu 9 puncte, după ce trei câștigate pe teren, cu Sepsi OSK 2, le-a pierdut la ”masa verde”.

Corâiu îi ia locul lui Robert Elek, antrenor-jucător care a renunțat la acest post după prima parte a sezonului.

Sorin Corâiu, noul antrenor principal al SR Brașov

Poreclit ”Mourinho”, Sorin Corâiu a mai antrenant până acum la nivelul Ligii a 4-a, pe FC Râșnov, Colțea Brașov, Olimpic Zărnești, Cetățenii Ghimbav și ACSM Codlea.

”Împreună cu dumneavoastră, suporterii, fiecare echipă care va juca împotriva noastră se va afla mereu în dificultate. Asta vă promit eu. Îmi doresc ca la finalul fiecărui meci să putem veni la dumneavoastră, să vă privim în ochi și să spunem că am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să înțelegeți că o să fim nevoiți să construim o echipă într-un timp cât mai scurt. Avem jucători tineri cu potențial”, a spus Sorin Corâiu.

Cenk Firat devine manager general din jucător la ”echipa orașului”, susține el

Totodată, Cenk Firat devine noul manager general al clubului. Firat a fost un jucător de bază al echipei în ultimele sezoane, acesta implicându-se și financiar în susținerea clubului.

”De astăzi voi ocupa funcția de manager la echipa orașului. Este o onoare pentru mine noul rol la SR Brașov. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru atașamentul pe care mi l-au arătat. Îmi doresc să vă pot întoarce dragostea și să ne bucurăm de fotbal împreună”, a comentat și Cenk Firat.

”Dragi stegari, clubul SR Brașov dorește să vă anunțe schimbările tehnice și administrative de la începutul perioadei de pregătire de iarnă.
Începând de astăzi domnul Sorin Coraiu devine noul antrenor principal, iar Cenk Firat este noul manager al clubului nostru.
Ambii au semnat astăzi contractele, în prezența președintelui clubului nostru Dinu Țurcanu și sunt optimiști înaintea reluării sezonului competițional”, a precizat clubul brașovean din Liga 3.

SR Brașov, pe penultimul loc în Seria a 5-a

SR Brașov ocupă locul 9 din 10 în Seria a 5-a a Ligii 3, cu 9 puncte în clasament după 15 etape. Echipa va avea un parcurs dificil în restul sezonului pentru a evita retrogradare.

În ultimele trei etape, SR Brașov mai are meciuri cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1, deplasare), FC Pucioasa (locul 2, acasă) și KSE Târgu Secuiesc (locul 6, deplasare). Primele patru clasate merg în play-off, iar ultimele șase echipe vor lupta pentru evitarea retrogradării, a ultimelor două poziții.

În sezonul trecut, SR Brașov a terminat pe locul 2 seria de Liga 3, sub Corona Brașov, mergând la primul baraj de promovare în Liga 2, pe care l-a pierdut cu Vediţa Coloneşti (0-1 la Brașov și 1-1 la Colonești).

CLASAMENT SERIA 5 LIGA 3

Foto: SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-sanctionata-cu-forfait-la-meciul-castigat-pe-teren-cu-sepsi-osk-2-dupa-ce-ar-fi-folosit-un-jucator-in-stare-de-suspendare-clubul-ajuns-acum-pe-loc-retrogradabil-va-contesta-decizia-si-re-19213986

https://liga2.prosport.ro/liga-3/robert-elek-a-renuntat-la-functia-de-antrenor-si-ramane-doar-ca-fotbalist-la-sr-brasov-nevoile-urgente-ale-clubului-suporterilor-stegari-pentru-a-supravietui-19213733

Adi MARICA 24 Jan. 2022, 17:06 Liga 3
Pe aceeași temă