Sorin Strătilă abia așteaptă să se reia meciurile: ”Mi-e dor de fotbal. Sper să putem încheia cumva campionatul.” Mijlocașul a fost nevoit să își amâne nunta

Răzvan STÎNGĂ 05 Apr. 2020, 19:23 Liga 3

Sorin Strătilă (33 de ani), legitimat la Olimpic Cetate Râșnov, echipă din Seria 3 a Ligii 3, își petrece acaseă, cu familia, izolarea pricinuită de pandemia de coronavirus. Mijlocașul încearcă, însă, să se mențină și în formă, pentru a intra cât mai repede în ritm după reluarea meciurilor. El și colegii lui au primit program de pregătire din partea preparatorului fizic al echipei brașovene și încearcă să piardă cât mai puțin din condiția fizică pe timpul pauzei. Fostul mijlocaș de la Dinamo, Astra sau UTA speră ca situația să se regleze cât mai repede și competițiile sportive să se reia.

  • Olimpic Cetate Râșnov, echipă la care joacă Sorin Străită, nu are pretenții la promovare, dar nici emoții în privința retrogradării în Liga 4. Se situează pe locul 9 din 16 echipe în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 21 de puncte. Are un avantaj de șapte puncte față de prima poziție de sub linia roșie, în timp ce distanța față de liderul Progresul Spartac este de 16 puncte.

”Stau acasă, mai fac şi antrenamente, multe abdomene, iar seara mai alerg în jurul locuinţei. Îmi place să stau cu Thiago (n.r. – copilul lui) cât mai mult timp. Mi-e dor de fotbal. Sper să putem încheia cumva campionatul. Că va fi la finalul lunii mai, că va începe în iunie, nu e o problemă. Important este să treacă această pandemie şi să ne putem bucura cu toţii de viaţă“, a declarat, pentru Monitorul Expres, fotbalistul echipei din Râşnov.

Strătilă și-a amânat nunta pentru la anul: ”Nu e de glumă cu acest virus”

Din cauza condițiilor adoptate odată cu declararea stării de urgență în România, Sorin Strătilă a fost nevoit să își anuleze nunta, fiindcă evenimentele care strâng multe persoane la un loc sunt interzise. ”S-a amânat un an Olimpiada, aşa că nu e problemă să amânăm şi noi nunta. Nu e de glumă cu acest virus care face ravagii în toată lumea. Am fost la restaurant şi am găsit înţelegere să reprogramăm nunta pentru anul viitor, mai exact pe 19 iunie. Am discutat şi cu fotograful şi cu muzicanţii, astfel că totul este programat pentru iunie 2021. Eu am foarte multe rude în străinătate, în Italia şi Spania, şi acolo se moare pe bandă rulantă. Naşii mei sunt stabiliţi în Spania, unde sunt probleme mari. Sper să treacă cu bine peste această pandemie”, a explicat Strătilă.

Altfel, Strătilă spune că se tratează, în fiecare zi, cu un tratament minune contra COVID-19. „Am la Bucureşti un prieten arab, care este medic. El mi-a spus că să fac gargară cu apă sarată şi lâmâie de trei ori pe zi. Eu zic că funcţionează!”, a mai povestit mijlocașul pentru Monitorul Expres.

Brașoveanul Sorin Strătilă a început fotbalul la FC Brașov, iar în cariera sa a evoluat pentru Euro Africa Bușteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, FCSB II (Steaua II pe atunci), Astra, Concordia Chiajna, Dinamo, UTA Arad și SR Brașov, până să semneze cu Olimpic Cetate Râșnov, în ianuarie 2019.

La nivelul primei ligi, Sorin Strătilă are peste 100 de meciuri, dar și-a trecut în palmares și un trofeu, Cupa României cu Dinamo în 2012. În cariera sa are și o selecție la naționala României. Mijlocașul dreapta a jucat 17 minute într-un meci amical disputat cu reprezentativa din San Marino, în 2011.

Răzvan STÎNGĂ 05 Apr. 2020, 19:23 Liga 3
Pe aceeași temă