Șomuz Fălticeni ”devine” Bucovina Rădăuți 2. 11 fotbaliști și antrenorul-jucător Iulian Ionesi au schimbat tabăra și vor promovarea

Andrei PASCU 19 Jul. 2021, 13:16 Liga 3
Șomuz Fălticeni ”devine” Bucovina Rădăuți 2. 11 fotbaliști și antrenorul-jucător Iulian Ionesi au schimbat tabăra și vor promovarea

Șomuz Fălticeni a terminat pe locul 7 campionatul trecut de Liga 3, în Seria 1. Vrea ca în stagiunea 2021/2022 să obțină un rezultat mai bun, astfel că a schimbat semnificativ lotul și a adus mulți fotbaliști de la echipa care a finalizat seria pe primul loc, Bucovina Rădăuți.

Șomuz Fălticeni a adus 11 fotbaliști de la Bucovina Rădăuși și pe antrenorul principal-jucător, Iulian Ionesi 

Bucovina Rădăuți a trecut printr-o schimbare importantă la rândul ei în această vară, motiv pentru care a profitat de acest aspect Șomuz Fălticeni. A luat de acolo nu mai puțin 11 fotbaliști, la care se adaugă și antrenorul-jucător Iulian Ionesi. Din campionatul precedent, Șomuz Făltiveni i-a mai menținut în lot doar pe portarul Andrei Pascal, fundașul Florin Robciuc, mijlocașul Eduard Julei și atacantul Ionuț Nistor.

Referitor la jucătorii veniți de la Bucovina Rădăuți, aceștia sunt: Ionuț Puianu, Vasile Dănilă, Vasile Vitu, Alexandru Irimescu, Florin Antonesei, Robert Ciobanu, Vasile Chirilescu, Alexandru Ciobanu, Ioan Străjeriu, Alexandru Pitic și Alexandru Nistor

Iulian Ionesi: ”Noi vom da totul să aducem rezultate” 

Stafful tehnic este alcătuit, pe lângă antrenorul principal-jucător Iulian Ionesi, de Marius Lup (antrenor pentru portari), Florin Ailenei (antrenor secund), Adrian Avrămia (antrenor secund) și Matei Bălean (kinetoterapeut), potrivit Fălticeni Online.

Mă bucur că am ajuns aici. Am fost fotbalist la Șomuz acum cinci ani și am plecat cu dezamăgirea de a rata promovarea la barajul pentru Liga a 3-a. La acel moment am discutat cu președintele Cătălin Ungureanu și am promis că într-o zi poate mă voi întoarce și voi pune umărul la crearea unei echipe frumoase la Fălticeni.

Uitați că nu a durat chiar așa de mult timp și am venit aici cu sufletul deschis, bucuros că am găsit niște oameni deosebiți și sunt convins că vom face treabă bună împreună.

Am venit cu dorința de a fi mai bun decât anul trecut. Nu pot face acest lucru decât cu un lot și o echipă, pornind de la conducere și oamenii din jurul echipei. Îmi doresc ca toată lumea să fie aproape de echipă. Noi vom da totul să aducem rezultate, care poate în ultimul timp nu au fost pe placul suporterilor.

Băieții sunt bine, este destul de greu pentru că este începutul pregătirilor. Nu avem decât șase săptămâni de perioadă competițională și atunci trebuie să structurez antrenamentele astfel încât să trecem prin tot ceea ce-mi doresc eu și să fim la startul campionatului la parametri de 90 – 100 la sută.

Am discutat și cu domnul primar, și asta mă bucură, m-a sunat și mi-a promis tot sprijinul și asta nu poate decât să mă bucure și să mă facă să-mi doresc să muncesc”, a declarat Iulian Ionesi, citat de sursa amintită.

Șomuz Fălticeni, debut cu victorie în amicale

Șomuz Fălticeni a jucat, deja, un prim meci amical în această formulă. A învins cu 6-1 formația Șomuzul Preutești (Liga 4 Suceava). Urmează alte partide de verificare până la startul Ligii a 3-a, cu Foresta Suceava (24 iulie), FC Buzău (24 iulie), Juniorul Suceava (Liga 4 Suceava, 7 august), Dante Botoșani (18 august) și Foresta Suceava (21 august).

Foto: Fălticeni Online

 

Andrei PASCU 19 Jul. 2021, 13:16 Liga 3
Pe aceeași temă