Și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași și a semnat cu o favorită la promovare din Liga 3. Adrian Bedea, acord cu CS Hunedoara pentru un sezon

Răzvan STÎNGĂ 07 Oct. 2021, 15:19 Liga 3
Și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași și a semnat cu o favorită la promovare din Liga 3. Adrian Bedea, acord cu CS Hunedoara pentru un sezon

Adrian Bedea (26 de ani) și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași, dar și-a găsit repede un nou angajament, în Liga 3, la una dintre favoritele la promovare în Liga 2, din cele 10 serii. Mijlocașul a semnat o înțelegere pe un an cu CS Hundoara, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Adrian Bedea a decis, la fel ca mulți alți jucători de la Dunărea Călărași, să ”rupă” contractul după ce echipa a anunțat probleme financiare și au fost propuse reducerile salariale. La scurt timp după ce a devenit liber, miercuri, 6 octombrie, s-a înțeles cu CS Hundoara.

Adrian Bedea, acord pe un sezon cu CS Hundoara

Adrian Bedea a jucat în acest sezon, pentru Dunărea Călărași, în șapte meciuri, șase în Liga 2 și unul în Cupa României. A și reușit să marcheze într-o partidă, cu Politehnica Timișoara, cedată de Dunărea Călărași cu scorul de 1-3, în campionat.

  • Minaur Baia Mare, Poli Timișoara, Viitorul Pandurii sau Luceafărul Oradea sunt printre echipele pentru care mijlocașul născut la Deva a mai jucat până acum. A avut o experiență și în afara României, în Ungaria, la Putnok FC, în perioada iulie 2013-februarie 2015.

Bedea Adrian se alătură, de astăzi, lotului alb-albastru! Mijlocașul de 26 de ani, originar din Deva, a semnat o înțelegere până în vară cu clubul nostru, cu opțiunea de prelungire pe încă un sezon.

Ultima dată, Adrian a evoluat pentru AFC Dunărea Călărași, în liga secundă, dar în cariera sa a mai trecut, printre altele, pe la CS Minaur fotbal Baia Mare, Viitorul Pandurii Tg. Jiu sau Politehnica Timișoara.

Bun venit în familia alb-albastră! Multă baftă!”, este anunțul prin care CS Hunedoara anunță transferul lui Adrian Bedea.

Adrian Bedea va juca abia în 2021

Adrian Bedea va putea juca pentru CS Hunedoara abia de la anul. Mijlocașul nu își va putea ajuta noua echipă până la pauza de iarnă, întrucât contractul său nu poate fi înregistrat, pentru că perioada de transferuri s-a încheiat pe 6 septembrie, iar el a evoluat inclusiv după acea dată pentru Dunărea Călărași.

Ultima partidă în tricoul călărășenilor a avut loc pe 22 septembrie, în 16-imile Cupei României, cu CSM Slatina, în care a prins 22 de minute. Așa se face că antrenorul Florin Maxim nu îl poate folosi în meciurile din Liga 3 mai devreme de prima etapă a anului următor.

CS Hunedoara, pe locul 1 în Seria 9 a Ligii a 3-a 

CS Hunedoara e pe primul loc în Seria 9 a Ligii a 3-a, cu 16 puncte acumulate după șase etape (cinci victorii și o remiză). Podiumul seriei este completat de Metalurgistul Cugir, 14 puncte, și Unirea Ungheni, 12 puncte.

În etapa a 7-a a Ligii a 3-a, CS Hunedoara va avea meci pe teren propriu, cu Avântul Reghin, locul 4, cu 10 puncte.

CS Hunedoara a fost aproape de o surpriză în Cupa României, în 16-imi, în partida de acasă cu FCSB. A fost condusă cu 3-0, a revenit și a egalat, ducând, astfel, partida în reprizele adiționale. Acolo, vicecampioana României a marcat, însă, de două ori, iar formația lui Florin Maxim a fost învinsă cu 3-5 și a părăsit competiția.

Foto: Sebastian Tătaru/ Sport Pictures și CS Hunedoara 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/surpriza-acso-filiasi-nu-se-teme-de-fc-hermannstadt-si-o-ameninta-cu-eliminarea-din-cupa-romaniei-antrenorul-mario-gaman-speram-sa-sarbatorim-o-noua-calificare-a-19204349

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/frf-stabileste-astazi-meciurile-din-optimile-cupei-romaniei-in-urna-a-sunt-doua-echipe-din-liga-2-si-doua-din-liga-3-19204285

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-daesti-are-imn-echipa-la-care-joaca-florin-costea-este-liderul-surpriza-al-seriei-a-6-a-a-ligii-3-19204287

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-dintre-cei-zece-lideri-farul-2-si-csc-ghiroda-joaca-vineri-trei-echipe-au-punctaj-maxim-inaintea-desfasurari-acestei-runde-19203500

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Oct. 2021, 15:19 Liga 3
Pe aceeași temă