ASU Politehnica a transferat un nou mijlocaș. A treia achiziție din vara aceasta a evoluat ultima dată tot în Liga a 3-a

ASU Politehnica a transferat un nou mijlocaș.** A treia achiziție din vara aceasta a evoluat ultima dată tot în Liga a 3-a

ASU Politehnica a mutat din nou pe piața transferurilor, cu al treilea jucător nou adus vara aceasta, după Bogdan Bozian și Bogdan Nicolescu. Este vorba de Adrian Bedea, un mijjlocaș central care ultima dată a jucat în eșalonul al treilea, la CNS Cetate Deva, locul 8 din Seria a 4-a.

Bedea este devean, are 23 de ani și joacă pe postul de mijlocaș central. A început fotbalul în orașul natal, după care a mers în liga a doua maghiară, la Putnok, în 2013. De acolo a revenit în țară, în Liga a 3-a, la Sighetu Marmației, iar din 2016, după promovarea bihorenilor, Bedea a ajuns la Luceafărul Oradea. A jucat acolo timp de un an și jumătate, după care, iarna trecută, a mers la Deva, pentru care a și înscris de trei ori.

Fotbalistul a a semnat pe două sezoane cu alb-violeții.

Cosmin Petruescu și-a făcut „plinul” de mijlocași

Pe postul noii achiziții, ASU Poli îi mai are pe Adrian Poparadu, Bogdan Nicolescu (care poate juca și fundaș) sau Ionuț Coadă. De asemenea, din lot mai fac parte Dănuț Bilia, Ioan Mera, Alin Ignea, Răzvan Ghinescu, Marvin Schieb, Bogdan Bozian, dar și jucătorii juniori.

Echipa reia antrenamentele cu Cosmin Petruescu pe 2 iulie.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Pe aceeași temă