Sebișul a ales prin Ionuț Popa: Stupar e noul antrenor

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Apr. 2014, 12:41 Actualizat: 01 Apr. 2014, 12:41 Liga 3
Sebișul a ales prin Ionuț Popa:  Stupar e noul antrenor

Exact o săptămână a stat Dan Stupar fără echipă. Despărțirea de Arieșul Turda s-a dovedit un pas în față pentru fostul fundaș al UTA-ei, care va antrena în play-off-ul C5, având ca obiectiv promovarea. Stupar îl va înlocui pe Mihai Petcuț pe banca Sebișului, unde a rămas antrenorul cu portarii, Sandu Țamboi, dar și Ionuț Popa, care se va reapropia de echipa de pe malul Crișului Alb. De fapt, „Mister” a fost cel care a ales noul „principal”, pe care-l cunoaște foarte bine de pe vremea când o pregăteau pe UTA în liga secundă.

Inițial, conducerea grupării „alb-albastre” au apelat la Alin Artimon, însă discuțiile nu au dus niciunde, așa că: „I-am dat mână liberă lui Popa Ionuț pentru alegerea noului antrenor. Dacă el a optat pentru Stupar înseamnă că are motivele sale bineîntemeiate și le susținem sută la sută. Personal, nu-l cunosc pe Dan Stupar antrenorul, dar am auzit doar lucruri bune despre el, cum că ar fi meticulos în pregătire și ambițios. Apoi, se pare că nu e genul care se împrietenește cu fotbaliștii și apoi se lasă condus de ei, așa cum s-a întâmplat cu Mihai Petcuț. În fine, este clar că-l va avea aproape pe Ionuț Popa, care se va implica ceva mai mult de acum înainte la echipă, semnalele sunt bune pentru play-off”, ne-a declarat Gheorghe Feieș.

Primarul Sebișului va participa la investirea în funcție a noului tehnician în această după-amiază, înainte de al doilea antrenament al zilei la Sebiș. Primul îl va conduce „Mister” și va avea un caracter fizic. „Pe la 14,30 sau 14,45 am dori să-l prezentăm pe Stupar echipei. La ora la care vorbim încă nu este antrenorul echipei, dar l-am luat cu mine la Sebiș pentru a avea discuțiile finale cu conducerea clubului. Am încredere în el, e un băiat serios și muncitor și, cu siguranță rezultatele vor apărea din nou la Sebiș”, ne-a declarat și Ionuț Popa.

Din calitate de „secund” sau „principal”, Stupar le-a mai pregătit pe Poli Timișoara, Voința Macea, Gloria, Unirea Sânnicolau Mare, Internațional Pitești, UTA și Arieșul Turda.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Apr. 2014, 12:41 Actualizat: 01 Apr. 2014, 12:41 Liga 3
Pe aceeași temă