SCM Zalău a adus încă un fotbalist care sezonul trecut a evoluat la ”U” Cluj. Numărul jucătorilor transferați pe această axă a ajuns la trei

Andrei PASCU 09 Aug. 2021, 13:43 Liga 3
SCM Zalău a adus încă un fotbalist care sezonul trecut a evoluat la ”U” Cluj. Numărul jucătorilor transferați pe această axă a ajuns la trei

SCM Zalău continuă să se întărească, pentru noul sezon al Ligii a 3-a, cu foști sau actuali fotbaliști de la Universitatea Cluj. După ce a obținut și împrumuturile câtorva jucători de acolo, formația din Zalău l-a convins și pe fundașul Dan Berci (22 de ani) să semneze.

Dan Berci, prezentat la SCM Zalău 

Dan Berci fusese pus pe liber de Universitatea Cluj la finalul sezonului trecut, după ce lotul a suferit multe modificări, odată cu numiea unui nou antrenor, Erik Lincar. Apărătorul de bandă a dat curs propunerii de la SCM Zalău, unde va fi coleg cu câțiva jucători cu care a împărțit vestiarul și la formația din Liga 2.

Berci nu a jucat prea mult stagiunea trecută. Fostul antrenorul al ardelenilor, Costel Enache, l-a trimis pe teren de trei ori, în două meciuri din play-out și într-o confruntare din Cupa României. A și reușit să marcheze un gol.

Noul fundaș al SCM Zalău a avut și două experiențe în Italia, la SS Juve Stabia și Perugia Primavera.

Bun venit, Dan Berci!

Dan Berci este una dintre achizițiile verii, un jucător de 22 de ani ce a evoluat la UniversitateaCluj, având zeci de meciuri în Liga a 2-a.

Dan Berci a terminat junioratul la UniversitateaCluj, iar la prima echipă a debutat la  doar16ani, sub comanda lui  Mihai Teja.

Mult succes în tricoul echipei noastre”, a precizat Sport Club Municipal Zalău.

.

Dan Berci, al treilea fotbalist de la ”U” Cluj care ajunge în această vară la SCM Zalău  

Referitor la trecerile de la ”U” Cluj la SCM Zalău, zilele trecute formația din Liga 2 a anunțat cedările pe perioadă determinată de timp, la echipa din Liga 3, ale fundașului Ionuț Ilieș (19 ani) și mijlocașului Cosmin Meșter (19 ani). Multe plecări de acest fel au drept scop oportunități mai mari pentru jucători, să prindă mai multe minute și experiență.

Dan Berci poate debuta pentru SCM Zalău în Cupa României, în chiar primul meci oficial al echipei din sezonul 2021/2022. Formația din Zalău va juca, în turul 2 al competiției, cu Sportul Șimleu Silvaniei în deplasare. Confruntarea e programată pentru miercuri, 11 august, de la ora 17:30.

Foto: Sport Club Municipal Zalău

 

Andrei PASCU 09 Aug. 2021, 13:43 Liga 3
Pe aceeași temă