Măsuri dure la SCM Zalău! Echipa e din nou aproape de ratarea promovării, conducerea a micșorat salariile, iar contractele a șapte fotbaliști au fost reziliate. Printre cei plecați, și două nume importante

Andrei PASCU 17 Dec. 2021, 16:35 Liga 3
Măsuri dure la SCM Zalău! Echipa e din nou aproape de ratarea promovării, conducerea a micșorat salariile, iar contractele a șapte fotbaliști au fost reziliate. Printre cei plecați, și două nume importante

Cu șanse mici la play-off-ul de promovare din Seria 10 a Ligii a 3-a, SCM Zalău pune tot mai mulți fotbaliști pe liber. A ajuns deja la șapte plecări în acest sezon, iar patru dintre ele s-au produs după intrarea în vacanța de iarnă. Trei rezilieri au venit încă din timpul campionatului.

Dan Berci și Sergiu Jurj, printre jucătorii care au reziliat cu SCM Zalău 

Dănuț Cozma, Răzvan Gorovei și Andu Moisi sunt fotbaliștii care au părăsit SCM Zalău în plin sezon, iar acum le-a venit rândul altor patru, despărțirile fiind pricinuite de motive diferite. Printre cei plecați zilele trecute se numără și două nume destul de cunoscute, fundașul Dan Berci (22 de ani) și atacantul Sergiu Jurj (23 de ani).

Berci a venit la începutul campionatului la SCM Zalău, din Liga 2, de la Universitatea Cluj, după ce în trecut a evoluat pentru echipele de juniori ale italienilor de la Perugia. De partea cealaltă, Jurj a fost legitimat la și mai multe echipe importante, dar unde nu a jucat prea mult, precum Rapid sau Chindia Târgoviște, dar a mai trecut și pe la Minaur Baia Mare sau Olimpia Satu Mare.

Pe lângă cei doi, de la Zalău au mai plecat Alexandru Nagy (20 de ani) și Alexandru Jula (19 ani). Acesta din urmă, potrivit Sportul Sălăjean, s-a înțeles cu Sportul Şimleu Solvaniei.

Echipa noastră a reziliat astăzi contractul cu fundașul Dan Berci, căruia îi mulțumim pentru evoluțiile avute în tricoul clubului nostru și îi dorim mult succes la viitoarele echipe”, se arată într-un comunicat al clubului.

Clubul nostru anunță astăzi rezilierea contractelor cu jucătorii Sergiu Jurj și Alexandru Nagy, ambii fiind transferați la echipa noastră în vara acestui an. Pe această cale, le mulțumim pentru aportul avut în primele 15 etape ale sezonului și le dorim mult succes la viitoarele lor echipe.

Jurj și Nagy se adaugă altor trei jucători cu care SCM Zalău a reziliat contractele în acest an: Răzvan Gorovei, Andu Moisi și Dănuț Coman, cărora le mulțumim, de asemenea, pentru evoluțiile avute la SCM Zalău”, precizează SCM Zalău în privința lui Jurj și Nagy.

SCM Zalău a redus salariile

Ceea ce nu anunță clubul este faptul că anumite rezilieri s-au produs ca urmare a reducerilor salariale, potrivit Sportul Sălăjean, după ce șansele la promovare s-au redus foarte mult. Din acest motiv a decis să plece Sergiu Jurj.

Cu trei etape rămase până la finalul sezonului regular, după 15 runde scurse, SCM Zalău se află pe locul 5 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 22 puncte. Distanța față de primele două clasate, Minaur Baia Mare și CA Oradea, este de 13, respectiv 11 puncte.

În martie, în prima etapă a Ligii a 3-a din 2022, SCM Zalău va juca în deplasare, cu CFR Cluj 2.

Foto: SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-bogdan-visan-primul-transfer-al-brasovului-pentru-partea-a-doua-a-sezonului-nu-am-stat-mult-pe-ganduri-vine-de-la-una-dintre-codasele-din-liga-3-19214256

https://liga2.prosport.ro/liga-3/calificata-matematic-in-play-off-ul-ligii-3-soimii-lipova-vrea-sa-ajunga-din-nou-la-barajele-de-promovare-radu-pop-a-facut-analiza-acestei-prime-parti-a-sezonului-si-a-dezvaluit-din-planurile-de-vii-19214237

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ovidiu-burca-e-pregatit-sa-promoveze-csm-slatina-in-liga-2-dar-traieste-cu-emotii-si-nu-ia-in-calcul-calea-usoara-mergi-pe-sarma-orice-pas-gresit-te-poate-costa-munca-de-un-an-19214235

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-alba-iulia-sezon-rusinos-in-liga-3-e-ultima-in-seria-9-e-coplesita-de-datorii-dar-spera-in-salvare-mihai-dascalescu-este-clar-ca-trebuie-facut-ceva-19214199

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Dec. 2021, 16:35 Liga 3
Pe aceeași temă