Scandal la Adunații Copăceni!!!

13 Jan. 2009, 11:02 Liga 3
Scandal la Adunații Copăceni!!!

Echipa Victoria Adunații Copăceni a rămas ieri fără antrenor principal, după ce conducerea formației a decis să-l demită pe Marcel Ploae, deși gruparea giurgiuveană se află pe poziția a treia a clasamentului.
Ploae susține că decizia a fost luată după ce acesta a încercat să recupereze salariile întârziate ale jucătorilor de la sponsorii echipei. După spusele sale, președintele giurgiuvenilor, Nicu Pop, pare că ar fi fost deranjat de atitudinea tehnicianului și a hotărât să-l demită.

 

„Nu a vrut să îmi dea banii pentru că e șmecher. Avea cinci prime și două salarii restante față de mine și de jucători. Până la urmă m-am dus eu la sponsori să ne primim banii. M-am săturat de patroni care se scoală cu fața la perete și fac ce vor cu angajații. Încă nu am reziliat contractul și aștept să vină din Thailanda ca să îmi argumenteze de ce m-a demis.”, a declarat revoltat Marcel Ploae, fost antrenor la Adunații Copăceni.

 

„Are grave probleme. E un circar!”

 

De cealaltă parte, președintele clubului din Adunații Copăceni, Nicu Pop, neagă cele spuse de antrenor, explicând că Ploae ar fi fost demis din cauza unor probleme interne pe care le-a cauzat. În locul acestuia, pe banca tehnică a fost numit Cornel Nica (foto), fost antrenor la Inter Gaz în urmă cu câteva sezoane.

 

„Ploae a fost demis din cauza problemelor interne stârnite de el. Mi-a băgat pe gât jucători, niște nulități, care aveau pretenții financiare nejustificate. Tot ce spune sunt doar niște măgării, întotdeauna a declarat numai prostii. E un om cu probleme… De asta a fost demis de la atâtea cluburi. Nu îl interesează cariera, are ochi doar pentru bani și șmecherii. E un circar al fotbalului românesc. I-am plătit toate salariile, deși nu merita. Acum l-am pus la dispoziția clubului, dacă nu îi convine ne vom judeca la FRF.”, a spus Nicu Pop, președintele clubului.

 

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu

13 Jan. 2009, 11:02 Liga 3
Pe aceeași temă