SC Oțelul nu resimte efectele pandemiei. După transferurile importante și numirea antrenorului Petre Grigoraș, Cristian Munteanu anunță: ”Avem stabilitate financiară”

Andrei PASCU 30 Aug. 2020, 21:07 Liga 3
SC Oțelul nu resimte efectele pandemiei. După transferurile importante și numirea antrenorului Petre Grigoraș, Cristian Munteanu anunță: ”Avem stabilitate financiară”

SC Oțelul își propune ca în vara anului următor să promoveze în Liga 2, iar din acest motiv a făcut mai multe schimbări importante la nivelul lotului de jucători, dar și la nivelul băncii tehnice. Chiar dacă toate echipele trec prin momente grele din pricina pandemiei, clubul gălățean a reușit aceste mutări datorită faptului că bugetul a rămas la un nivel destul de înalt, a declarat Cristian Munteanu. Managerul general a precizat că parteneriatul cu autoritățile locale va continua.

Cristian Munteanu: ”Avem o stabilitate financiară în club” 

Potrivit conducătorului, în sezonul 2020/2021 nu vor fi probleme cu banii, deși multe echipe acuză șocul pandemiei.

În momentul ăsta trebuie să recunosc că avem o stabilitate financiară în club, și asta datorită faptului că, mie îmi place să spun așa, parteneriatul cu Primăria și Consiliul Local Galați, merge foarte bine. Le mulțumesc iarăși public că au făcut, doar prin faptul că finanțează această echipă au făcut posibil să revedem un Ionuț Neagu pe stadionul Oțelul, un Cristi Sîrghi, Dan Popescu, Bogdan Gavrilă, jucători care trebuie să recunoaștem, mulți gălățeni nu mai sperau să îi vadă curând pe stadionul Oțelul, în tricoul Oțelului.

Așa că, din punctul ăsta de vedere, avem stabilitatea financiară pe care mi-a promis-o primarul Ionuț Pucheanu din luna octombrie, că va veni alături de noi. S-a ținut de cuvânt, se ține de cuvânt, nu rămâne decât să-i mulțumesc că face posibil visul gălățenilor de a revedea echipa asta pe prima scenă a României”, a declarat Cristian Munteanu pentru Pro LiderFM.

SC Oțelul l-a numit antrenor pe Petre Grigoraș

SC Oţelul Galaţi și-a schimbat antrenorul înaintea startului noului sezon de Liga 3, în care se ţinteşte promovarea în eşalonul secund. La o zi după eşecul din meciul amical pierdut pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-3, clubul gălăţean a anunţat că renunţă la serviciile antrenorului principal Alexandru Ciobanu.

Noul antrenor este Petre Grigoraş, care a semnat un contract până în vara anului următor, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Grigoraş, ultima dată la Foresta Suceava, tot în Liga 3, este unul dintre cei mai îndrăgiţi antrenori din istoria fotbalului gălăţean, aprecierea suporterilor Oţelului fiind câştigată în perioada 2006 – 2009, când a preluat echipa la jumătatea campionatului din coada clasamentului şi a reuşit o salvare miraculoasă de la retrogradare cu un bilanţ în retur de nouă victorii, trei egaluri şi doar trei înfrângere.

SC Oțelul a adus șapte jucători, mulți cu experiență în Liga 1 și în cupele europene

SC Oțelul a ajuns la șapte transferuri în această veră. Gălățenii au semnat contracte cu Dan Popescu (fundaș lateral, 32 de ani, ex CSM Slatina), Bogdan Gavrilă (mijlocaș lateral, 28 de ani ex SCM Gloria Buzău), Eugen Bujoreanu (portar, 21 de ani, ex Delta Tulcea), Alin Nica (atacant, 22 de ani, ex Sporting Liești), Ionuț Neagu (mijlocaș, 30 de ani, ex Cherno More- Bulgaria), Răzvan Adăscăliței (mijlocașul, 31 de ani, ex CSM Focșani) și Cristian Sîrghi (fundaș central, 33 de ani ex Petrolul).

Foto: SC Oțelul Galați 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/otelul-si-a-readus-antrenorul-cu-care-s-a-castigat-cupa-uefa-intertoto-grigoras-cel-mai-tare-din-oras-la-galati-liga-3-e-mult-prea-putin-pentru-acest-club-trebuie-sa-promovam-19146041

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tratament-dur-primit-de-antrenorul-otelului-pozitiv-la-covid-19-a-fost-demis-19145768

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-sirghi-si-a-gasit-repede-echipa-dupa-plecarea-de-la-petrolul-fundasul-a-semnat-cu-sc-otelul-19145137

https://liga2.prosport.ro/liga-3/razvan-adascalitei-a-semnat-cu-sc-otelul-galatenii-au-ajuns-la-al-cincilea-transfer-al-verii-19143049

 

 

 

Andrei PASCU 30 Aug. 2020, 21:07 Liga 3
Pe aceeași temă