Răzvan Adăscăliței a semnat cu SC Oțelul. Gălățenii au ajuns la al cincilea transfer al verii

Andrei PASCU 07 Aug. 2020, 20:22 Liga 3
Răzvan Adăscăliței a semnat cu SC Oțelul. Gălățenii au ajuns la al cincilea transfer al verii

SC Oțelul a ajuns la al cincilea transfer al verii. Gălățenii au anunțat vineri că au fost semnate actele și cu mijlocașul Răzvan Adăscăliței (31 de ani), fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 2. Potrivit informațiilor oferite de SC Oțelul, s-a ajuns la o înțelegere pe un sezon, până în vara lui 2021. În stagiunea precedentă, Răzvan Adăscăliței a evoluat tot în Liga 3, tot în Seria 1, în care joacă și clubul din Galați, la CSM Focșani.

SC Oțelul: ”Va pune umărul la realizarea obiectivelor propuse în această stagiune”

Mijlocașul central a mai jucat pentru Aerostar Bacău, Dacia Unirea Brăila și FCM Bacău.

Clubul nostru a ajuns la un acord pentru noul sezon cu jucătorul Răzvan Adăscăliței. În vârstă de 31 de ani, Adăscăliței este un mijlocaș central defensiv ce poate evolua și pe postul de fundaș central. Născut la Bacău, Răzvan a evoluat pentru echipele din orașul natal, la nivelul ligii a doua sau a treia, FCM Bacău, SC Bacău sau Aerostar Bacău, formație din urmă cu care a reușit și o promovare în eșalonul secund acum două sezoane. De asemenea, a mai jucat la CF Brăila, în liga secundă, iar în ultimul sezon a jucat pentru CSM Focșani.

Jucător cu experiență, cu peste 100 de meciuri disputate în Liga 2, Adăscăliței a semnat un contract valabil un sezon cu formația noastră, cu posibilitatea de prelungire, și va pune umărul la realizarea obiectivelor propuse în această stagiune.

Îi urăm mult succes lui Răzvan Adăscăliței în noul sezon! Bine ai venit!”, se arată în comunicatul emis de SC Oțelul.

SC Oțelul, transferuri importante: Dan Popescu, Bogdan Gavrilă și Ionuț Neagu au venit la Galați 

SC Oțelul a mai adus și alți jucători cu experiență. Gălățenii i-au transferat pe Dan Popescu (fundaș lateral, 32 de ani, ex CSM Slatina), Bogdan Gavrilă (mijlocaș lateral, 28 de ani ex SCM Gloria Buzău), Eugen Bujoreanu (portar, 21 de ani, ex Delta Tulcea), Alin Nica (atacant, 22 de ani, ex Sporting Liești) și Ionuț Neagu (mijlocaș, 30 de ani, ex Cherno More- Bulgaria).

În același timp, SC Oțelul se axează și pe tinerii de la centrele de copii și juniori și a anunțat că i-a promovat la prima echipă pe Filip Dima, Ștefan Farcaș și Alexandru Alecu.

Întărim echipa cu noi transferuri, dar mizăm și pe continuitatea juniorilor noștri. Tinerii Filip Dima, Ștefan Farcaș și Alexandru Alecu vor continua și în următoarele sezoane în tricoul roș-alb-albastru”, se precizează în alt anunț al echipei antrenate de Alexandru Ciobanu.


Foto: SC Oțelul Galați 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-neagu-a-semnat-cu-sc-otelul-galatenii-se-afla-la-al-treilea-transfer-cu-nume-in-aceasta-vara-dar-cristian-munteanu-anunta-alte-posibile-veniri-suntem-in-discutii-19142332

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-otelul-a-anuntat-un-nou-transfer-galatenii-l-au-adus-pe-bogdan-gavrila-mijlocasul-multumit-de-mutare-sper-ca-impreuna-cu-ceilalti-colegi-sa-ducem-echipa-acolo-unde-ii-e-locul-19138024

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-popescu-prima-achizitie-facuta-de-otelul-pentru-noul-sezon-galatenii-si-au-prezentat-echipamentul-editie-speciala-prin-care-celebreaza-10-ani-de-la-castigarea-titlului-foto-19137662

https://liga2.prosport.ro/special/interviu-exploziv-marius-stan-atac-devastator-la-adresa-celor-care-au-dus-otelul-galati-in-faliment-ii-blestem-si-acolo-unde-sunt-unii-in-mormant-sa-moara-ca-niste-ticalosi-c-19134221

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Aug. 2020, 20:22 Liga 3
Pe aceeași temă