SC Oțelul, în fața momentului pregătit 12 luni. Dorinel Munteanu începe seria meciurilor de foc, cu Foresta Suceava: ”Pentru asta ne-am pregătit, obiectivul e promovarea în Liga 2”

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2022, 17:09 Liga 3
SC Oțelul, în fața momentului pregătit 12 luni. Dorinel Munteanu începe seria meciurilor de foc, cu Foresta Suceava: ”Pentru asta ne-am pregătit, obiectivul e promovarea în Liga 2”

SC Oțelul se află în fața momentului așteptat și pregătit un an întreg, meciurile pentru promovarea în Liga 2. Formația lui Dorinel Munteanu, locul 1 în Seria 2 a Ligii a 3-a, va întâlni, miercuri, în turul semifinalei fazei barajului, Foresta Suceava, locul 2 în Seria 1, în deplasare.

SC Oțelul, în fața turului dublei cu Foresta Suceava, în drumul spre Liga 2

Dorinel Munteanu este încrezător în faptul că SC Oțelul, așa cum se vede și la prima vedere, pe hârtie, se va impune în dubla cu formația din Suceava. Fostul mijlocaș al naționalei României și-a pregătit jucătorii întreg sezonul pentru acest moment, fiind convins că sunt gata sută la sută din punct de vedere mental pentru un prim meci din faza barajelor.

Munteanu ar fi mulțumit și cu o remiză în partida tur de miercuri, chiar dacă a declarat că gălățenii vor face deplasarea cu gândul la victorie, care să le ofere un plus și mai important în privința calificării în faza următoare a barajelor pentru accederea în Liga 2.

Dorinel Munteanu: ”Mă interesează să câștigăm, dar și un rezultat de egalitate ne ajută”

Din fericire pentru Munteanu, SC Oțelul, la ora de începere a partidei cu Foresta Suceava, nu va avea probleme cu accidentările. A recunoscut că are tot lotul valid, astfel că va alinia cel mai bun prim 11 posibil. Accidentat în trecutul apropiat, portarul Cosmin Dur-Bozoancă e și el apt.

Suntem în fața primului meci de baraj, unul pe care l-am așteptat un an de zile. Pentru asta ne-am pregătit, pentru că obiectivul nostru este, de când am venit, să promovăm. Sunt convins că va fi un meci dificil, pentru că nu numai Suceava ci și celelalte contracandidate, Dante și Focșani, își doresc promovarea, dar suntem pregătiți.

Am tot lotul valid, nu sunt accidentați, nu ne va fi ușor pentru că Suceava e o echipă solidă, dar am încredere în tot ceea ce au făcut băieții, în concentrarea lor pentru acest joc. Ca să accedem în finală trebuie să trecem de Foresta Suceava

E un joc în două manșe, dar eu sper și sunt convins că, atât în jocul tur cât și în retur, echipa noastră se va ridica din toate punctele de vedere la un nivel ridicat. Foresta are jucători valoroși, cu experiență, dar și tineri. Și la ea jocul colectiv a influențat parcursul de până acum. Noi vom încerca să găsim punctele ei slabe, așa cum va face și echipa adversă.

Mă interesează să câștigăm, dar și un rezultat de egalitate ne ajută, pentru că vom avea jocul decisiv în fața suporterilor. Nu o să lăsăm pentru sâmbătă ce putem face mâine. E nevoie ca jucătorii să fie sută la sută concentrați”, a afirmat Dorinel Munteanu înaintea partidei cu Foresta Suceava.

SC Oțelul a câștigat Seria 2 a Ligii a 3-a, Foresta Suceava a terminat pe 2 în play-off-ul Seriei 1

SC Oțelul și-a respectat până acum statutul de favorită în Seria 2 a Ligii a 3-a. A terminat sezonul regular pe locul 1, cu 46 de puncte, cu două peste locul 2, CSM Focșani, iar play-off-ul a fost câștigat grație celor 70 de puncte adunate la finalul celor nouă runde din grupa pentru promovarea în Liga 2 . Pe locul 2 a terminat CSM Focșani, 61 de puncte.

Foresta Suceava a terminat pe locul 2 în Seria 1 a Ligii a 3-a, cu 57 de puncte, la patru puncte în spatele liderului și învingătoarei play-off-ului, Dante Botoșani.

Programul jocurilor fazei semifinale a barajului de promovare în Liga 2: tururile au loc miercuri, 25 mai, în timp ce retururile au fost programate pentru sâmbătă, 28 mai:

B1: CSM Focșani (Locul 2, Seria 2) – Dante Botoşani (Locul 1, Seria 1)
B2: Foresta Suceava (Locul 2, Seria 1) – SC Oțelul Galați (Locul 1, Seria 2)
B3: CS Tunari (Locul 2, Seria 4) – CS Afumați (Locul 1, Seria 3)
B4: SC Popeşti Leordeni (Locul 2, Seria 3) – Progresul Spartac (Locul 1, Seria 4)
B5: Viitorul Dăeşti (Locul 2, Seria 6) – AFC Odorheiu Secuiesc (Locul 1, Seria 5)
B6: FC Pucioasa (Locul 2, Seria 5) – CSM Slatina (Locul 1, Seria 6)
B7: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (Locul 2, Seria 8) – CSM Reșița (Locul 1, Seria 7)
B8: CSM Deva (Locul 2, Seria 7) – CSC Dumbrăviţa (Locul 1, Seria 8)
B9: CA Oradea (Locul 2, Seria 10) – CS Hunedoara (Locul 1, Seria 9)
B10: Metalurgistul Cugir (Locul 2, Seria 9) – Minaur Baia Mare (Locul 1, Seria 10)

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cele-20-calificate-la-primul-baraj-de-promovare-in-liga-2-si-cele-10-meciuri-rezultate-19232228

https://liga2.prosport.ro/liga-4/supporter-2-0-cluj-napoca-a-devenit-campioana-judetului-cluj-vedeta-echipei-un-fost-dinamovist-finantatorul-echipei-jucatorii-si-staff-ul-au-fost-adevarate-masini-de-lupta-reci-si-eficie-19232752

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-luput-revine-in-antrenorat-dupa-experienta-de-la-viitorul-pandurii-principalul-acord-cu-o-echipa-din-liga-3-19232753

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-si-a-demis-antrenorul-inaintea-ultimul-meci-al-sezonului-decisiv-pentru-mentinerea-in-liga-3-reactia-lui-sorin-coraiu-sunt-impacat-cu-munca-mea-la-aceasta-echipa-am-decis-ca-un-19232737

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-va-avea-un-nou-format-incepand-cu-sezonul-2022-2023-si-un-nou-sponsor-care-ii-da-numele-competitia-va-avea-o-noua-forma-mai-atractiva-cu-mai-multe-dueluri-tari-pe-modelul-vi-19232709

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2022, 17:09 Liga 3
Pe aceeași temă