Sănătatea Cluj și ACS Muscelul Câmpulung Elite, amicale cu formații din prima ligă. Ambele au pierdut meciurile

Răzvan STÎNGĂ 15 Mar. 2023, 17:48 Liga 3
Sănătatea Cluj și ACS Muscelul Câmpulung Elite, amicale cu formații din prima ligă. Ambele au pierdut meciurile

S-a reluat Liga 3, weekendul trecut având loc etapa a 16-a a sezonului regular, dar echipele continuă să facă anumite reglaje. Astfel, înaintea rundei care vine, câteva formații au organizat și meciuri amicale, chiar cu adversare din SuperLiga României.

Printre ele, Sănătatea Cluj, locul 9 în Seria 9, și ACS Muscelul Câmpulung Elite, locul 9 în Seria 4, care au întâlnit Universitatea Cluj, respectiv CS Mioveni.

Sănătatea Cluj și ACS Muscelul Câmpulung Elite, amicale cu formații din prima ligă

Marți, Sănătatea Cluj a întâlnit Universitatea Cluj, pe Stadionul Clujana, într-un amical spectaculos, cu cinci goluri. Formația din divizia a treia a pierdut la un gol însă, 2-3, iar în lotul ”studenților” s-au regăsit și jucători care evoluează periodic în prima divizie.

Dragoș Tescan a deschis scorul pentru ”U” Cluj, însă Sănătatea a restabilit egalitatea în minutul 32, prin Andrei Pașca. A fost 1-1 la pauză, iar în minutul 50 echipa din prima divizie a revenit în avantaj, prin Adrian Bălan.

S-a făcut din nou egal apoi, 2-2, în urma reușitei lui Darius Vescan, doar că Universitatea Cluj a forțat și a obținut victoria în urma reușitei din minutul 82, când a marcat Florian Haită, de la 11 metri.

  • ”U” Cluj a început amicalul cu Sănătatea Cluj în formula: Iliev, Trif, Ilie, Filip, Goranov, Simion, Haită, Bota, Tescan, Fulop, Bălan.
    Rezerve: Păun, Horșia, G. Bălan, Pojar, Ely, Rotund.

Sănătatea Cluj, eșec la limită cu ”U” Cluj. ACS Muscelul Câmpulung Elite, eșec categoric cu CS Mioveni

În ceea ce o privește pe ACS Muscelul Câmpulung Elite, ea a întâlnit, miercuri, CS Mioveni, în deplasare, pe stadionul pe care echipa din SuperLiga României dispută duelurile de pe teren propriu. A fost un eșec categoric pentru divizionara a treia, 0-9.

A fost 5-0 la pauză pentru CS Mioveni, iar în repriza secundă a mai marcat de patru ori. Golurile au fost semnate de Serbănică, Buziuc (2), Antal (2), Benchaib (2), Peștișor, Zamora.

  • CS Mioveni a început în furmula: Bucur – Radescu, Balaur, Mboumbouni, Șerbanica – Toma, Lepistu, Cosereanu – Antal, Benchaib, Buziuc.
    Au mai jucat: Sima, Peștișor, Militaru, Gutea, Căprescu, Popescu, Dudău, Zamora.

Sănătatea Cluj și ACS Muscelul Câmpulung Elite, la retrogradare în Liga 3

Referitor la situațiile celor două echipe, Sănătatea Cluj și ACS Muscelul Câmpulung Elite, din Liga 3, ele sunt la retrogradare în seriile din care fac parte.

În privința primei etape din 2023, Sănătatea Cluj a cedat cu 1-2 pe terenul formației Avântul Reghin, iar ACS Muscelul Câmpulung Elite a trecut cu 2-1 de FC Pucioasa, în deplasare.

Foto: Universitatea Cluj și CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-disputat-inca-un-amical-cu-viitorul-daesti-jucatorii-lui-cojocaru-si-au-luat-revansa-in-fata-echipei-din-liga-3-19263342

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/s-a-reluat-campionatul-liga-3-primele-15-meciuri-din-antepenultima-etapa-a-sezonului-regular-au-loc-acum-19262728

https://liga2.prosport.ro/special/arbitri/arbitri-din-liga-2-si-liga-3-suspecti-ca-joaca-la-pariuri-comisia-de-integritate-a-frf-musamalizeaza-cazurile-19262775

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Mar. 2023, 17:48 Liga 3
Pe aceeași temă