Butoi, decisiv cu Sportul II!

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 13:39 Rezultate

Vineri, cu începere de la ora 15:00, CSM Râmnicu Sărat a disputat în deplasare, pe unul din cele 4 terenuri ale cochetei baze sportive din Buftea, prima etapă a acestui retur, împotriva formației Sportul Studențesc II.

Practic, partida a început cu o intervenție spectaculoasă a portarului Costel Toader, atunci când un june al bucureștenilor a scăpat unu la unu cu goalkeeperul râmnicean. După alte 2 ocazii ale Sportului, buzoienii și-au respectat statutul de favoriți ai partidei și au deschis scorul prin golul marcat din interiorul careului, cu capul din 7 metri, de către vârful Cosmin Butoi, în minutul 35, dintr-o centrare perfectă a fundașului dreapta Florin Răpițeanu. Acest gol a fost unul de 3 puncte deoarece, peste alte 5 minute, Răpițeanu a marcat un gol anulat pentru o poziție suspectă de offsaid, iar în mitanul secund ambele echipe s-au întrecut în ratări, CSM-ul beneficiind și de un penalty, nefructificat din păcate de către Ghițulescu.

Antrenorii Dănuț Paveliuc și Sorin Bodoc au trimis în teren următorii jucători: Toader – Răpițeanu (Vlaicu), Popa, Tîrîlă, Ghițulescu – Teodorescu (Oprică), Bodoc, Nica (Nicoliță), Bogoș, Lazăr (Andrei) – Butoi.

Sportul II: Vâlceanu – Baniță, C. MIhai, Riță, Buliga, Olaru, Pațurcă, Fărâmă, Hanec, Văduva, Mareș. Rezerve: Cherry, Cârjan, Florișteanu, Popa, Șumudică, Alexandrescu. Antrenor: Virgil Andronache

În următoarea etapă, vineri 15 martie, râmnicenii vor întâlni pe teren propriu formația Victoria Chirnogi.A

Articol și foto de Iulian GRIGORAȘ

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 13:39 Rezultate
Pe aceeași temă