Reunire în opt oameni!

07 Jul. 2009, 19:29 Liga 3
Reunire** în opt oameni!

CFR Timișoara a strâns doar opt oameni la „reunirea” echipei de ieri, astăzi numărul lor a crescut la 12. Dintre aceștia doar doi au făcut parte din lotul care a încheiat campionatul trecut, portarul Ionuț Irimia și atacantul Alin Molcuț.

 

Majoritatea jucătorilor veniți să se antreneze sub îndrumarea lui Florin Bugar sunt juniori sau fotbaliști veniți din ligile inferioare. Aceștia își încearcă șansa la CFR în dorința de a fi remarcați, fără a avea pretenții financiare. 
Situația clubului de la „Gara Mare” a îndepărtat vechii „leoparzi” de la echipă, iar datoriile acumulate pot să pună în pericol participarea în liga a treia. În urma ședinței din weekend, conducerea are membrii noi. Valeriu Trică este noul reprezentant din partea regionalei, dar în ceea ce privește finanțarea, deocamdată nu sunt decât speranțe.

 

„Vrem să aducem mai mulți jucători tineri. Unii dintre ei au deja experiența ligii a treia. Dintr-un număr de 25 voi selecta cam 19-20 de jucători, pentu a forma un lot. Doar dacă vom avea finanțare, putem ca pe viitor să ne impunem obiective mai îndrăznețe pe măsura tradiției clubului”, spune Florin Bugar, antrenorul reconfirmat al CFR-ului.

 

În ciuda dificultăților de toată natura, timișorenii au de gând să joace primul amical săptămâna viitoare cu Steaua Caransebeș, grupare nou promovată în Liga a IV-a cărășeană. 
 

 

Goșa și Bertea spre Stejaru
 

 

Vechii jucători feroviari își încearcă norocul în toate zările. Dacă fotbaliștii străini au părăsit în mod logic echipa, Ghiță Goșa, fostul căpitan al alb-vișiniilor a ajuns împreună cu George Bertea tocmai în Dobrogea. Aceștia sunt în pregătire la Săgeata Stejaru, echipă ce a fost „consiliată” sezonul trecut de antrenorul bănățean Relu Șunda.

 

Alți componenți s-au orientat spre grupări din apropiere, astfel Rareș Stan și Andrei Marchiș sunt în curtea celor de la CSU Arad, în timp ce Băișan și Ciprian Străuț au primit și ei acceptul să-și caute o nouă echipă. Stan și Străuț sunt jucători de pe care ceferiștii pot spera la o sumă de transfer, cei doi au fost împrumutați în retur la Internațional, neacumulându-se noi datorii și către ei.
 

 

Articol scris de Cornel Biholari
 

07 Jul. 2009, 19:29 Liga 3
Pe aceeași temă