Retrogradarea în Liga 3 a adus schimbări și în lotul CSM Alexandria. Jucătorii ajunși la clubul din Teleorman

Andrei PASCU 30 Jul. 2024, 14:00 Liga 3
Retrogradarea în Liga 3 a adus schimbări și în lotul CSM Alexandria. Jucătorii ajunși la clubul din Teleorman

CSM Alexandria a fost a doua echipă care a retrogradat matematic în Liga 3, din sezonul trecut de Liga 2, ediția 2023/ 2024. Formația din Teleorman a făcut cale întoarsă în eșalonul inferior după doar o stagiune, iar acum se află în perioada de pregătire a campionatului următor.

La începutul verii, clubul din Teleorman a anunțat numirea unui nou ”principal”, revenirea lui Ștefan Odoroabă, nimeni altul decât chiar cel care a promovat-o în divizia secundă în vara trecută, dar apoi a mutat și la nivelul achizițiilor.

Retrogradarea în Liga 3 a adus schimbări și în lotul CSM Alexandria

Formația din Alexandria s-a întors în Liga 3 după numai o stagiune în Liga 2, iar mutările de la nivelul vestiarului, de la nivelul lotului, nu sunt deloc puține. La partida amicală cu Steaua (scor 2-1), din weekendul trecut, CSM Alexandria a avut pe teren mai mulți jucători noi.

Printre cei veniți în echipa teleormănenilor, sub comanda lui Ștefan Odoroabă, se numără Robert Barfa (fundaș central, 19 ani, ex CS Tunari), David Staiculescu (mijlocaș, 23 de ani, ex ACSO Filiași), Vasile Constantin (mijlocaș, 26 de ani, ex CS Tunari), Nicușor Brîncoveanu (mijlocaș, 18 ani, sezonul trecut în lotul Gloriei Buzău), Cătălin Cocoș (atacant, 22 de ani, ex Concordia Chiajna, foto articol), Vlad Danale (extremă, 25 de ani, ex Știința Miroslava), Mirel Neata (format la Școala de Fotbal Gică Popescu), Pintilie Petruș (fundaș central, 20 de ani, ex Cetatea Turnu Măgurele).

CSM Alexandria va juca la Buzescu

Pentru Liga 3, pentru a face economie, CSM Alexandria nu va mai juca partidele din campionat la Turnu Măgurele. Pentru că stadionul din Alexandria nu este nici acum gata, conducerea și stafful condus de Ștefan Odoroabă au decis ca partidele din Liga 3 să se dispute în localitatea Buzescu.

Chiar dacă termenul de finalizare a arenei din Alexandria a fost depășit de multe ori și trebuia să fie gata de câțiva ani, conducerea are în continuare speranțe că, până la urmă, CSM va juca acolo partidele oficiale în cele din urmă. Poate peste câțiva ani buni la cum arată lucrurile.

Meciuri oficiale la Buzescu

Echipa masculină de fotbal CSM Alexandria va disputa, în sezonul 2024-2025, meciurile de pe teren propriu, în Liga a III-a, la Stadionul Rapid din Buzescu.

De asemenea, juniorii republicani se vor antrena și vor susține meciurile pe terenurile din Țigănești și Brînceni, acolo unde se vor antrena și juniorii.

Așteptăm, cu toții, ca Stadionul Municipal din Alexandria s fie terminat și să fie dat în folosință, întreaga comunitate sportivă județeană având nevoie de un astfel de edificiu.

Până atunci, vă invităm să susțineți, mai departe, sportivii clubului nostru!”, a comunicatul CSM Alexandria.

Foto: CSM Alexandria și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 30 Jul. 2024, 14:00 Liga 3
Pe aceeași temă