Reșița a rămas fără antrenor! Începutul dezastruos de campionat l-a făcut pe Octavian Benga să demisioneze

Reșița a rămas fără antrenor!** Începutul dezastruos de campionat l-a făcut pe Octavian Benga să demisioneze

Octavian Benga a demisionat, astăzi, din funcția de antrenor al formației CSM Școlar Reșița, informează Radio România Reșița. Tehnicianul numit la începutul actualului sezon și-a anunțat decizia în cadrul unei conferințe de presă.

Ultimul rezultat i-a pus capac lui Benga: CSM Școlar Reșița a remizat în partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Avrig, din etapa a 9-a a Ligii 3, scor 0-0.

În acest moment, principala candidată pentru promovarea în Liga 2, așa cum se credea despre echipa din Valea Domanului la începutul campionatului, ocupă locul 11, cu 10 puncte, la egalitate cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Pe primul loc se află Șoimii Lipova (22 de puncte), care e la egalitate cu ACS Dumbrăvița. Metalurgistul Cugir completează podiumul, cu 19 puncte. Cetate Deva se află pe primul loc retrogradabil, cu șapte puncte, la numai trei pași de Reșița.

„La meciul cu Avrig nu am avut ghinion, pur și simplu nu meritam mai mult decât un egal. Am avut o nouă discuție cu Bobar și am hotărât să nu decid imediat după meci viitorul meu la CSM Reșița. Până cel târziu luni, voi lua o decizie. Consider că mi-am făcut datoria cât am putut eu de bine”, spunea Benga, imediat după meciul cu FC Avrig.

Decizia a fost luată astăzi, iar Reșița a rămas fără antrenor. E a doua demisia în acest sezon la CSM Școlar, care în urmă cu câteva etape a rămas și fără președintele Viorel Lolea.

În etapa următoare, a 10-a, CSM Școlar Reșița joacă vineri, de la ora 15:00, la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, echipa cu care e la egalitate de puncte.

Pe aceeași temă