Rapid Brodoc și-a numit repede noul antrenor. ”Principalul” cu care încearcă salvarea de la retrogradare era fără acord de mai bine de un an

Andrei PASCU 08 Dec. 2022, 17:19 Liga 3
Rapid Brodoc și-a numit repede noul antrenor. ”Principalul” cu care încearcă salvarea de la retrogradare era fără acord de mai bine de un an

Rapid Brodoc și-a numit noul antrenor principal, după ce acordul cu Adrian Racoviță a fost rupt. La mai puțin de 24 de ore după ce a fost reziliat contractul, formația clasată pe locul 9 în Seria 1 din Liga 3 l-a ales pe Romică Dorin (38 de ani).

Rapid Brodoc are antrenor! Alegerea, Romică Dorin

Ultima dată, Romică Dorin a pregătit o altă formație din Liga 3, pe Sporting Juniorul Vaslui, în urmă cu mai bine de un an, de care s-a despărțit pentru că patronul s-a băgat peste el în alcătuirea echipei. De atunci, Romică Dorin a rămas fără contract, dar acum a primit și acceptat propunerea formației Rapid Brodoc, tot una cu probleme.

Clubul din Seria 1 a Ligii 3 a ieșit în evidență prin modul alert prin care schimbă antrenorii, nereușind să găsească varianta cea mai bună de ”principal” pentru a se salva de la retrogradare.

Romică Dorin trebuie să salveze Rapid Brodoc de la retrogradare

În România, Romică Dorin a mai pregătit CSM Vaslui sau Gaz Metan Mediaș 2, dar a avut și câteva experiențe în afara țării, una în Spania, unde a antrenat o formație din liga a 5-a.

Bine ai venit, Romică DORIN!

De astăzi, antrenor principal al echipei noastre este domnul Romică Dorin, posesor al Licenței UEFA – PRO, obținută în Marea Britanie!

Îi mulțumim că a acceptat propunerea noastră într-o perioadă dificilă pentru club.

Mizăm pe un tehnician născut la Vaslui, fiindcă avem convingerea că împreună vom reconstrui o echipă, care să atingă obiectivul de menținere în liga 3.

În vârstă de 38 de ani, Romică Dorin a antrenat în trecut pe CSM Vaslui (Liga 4), Gaz Metan Mediaș 2 și Sporting Juniorul Vaslui (ambele în Liga 3)

În cariera sa, Romică Dorin a mai fost președinte-antrenor la echipa Haiducii Vaslui, formație cu care a fost foarte aproape de câștigarea Ligii 4, pierzând în fața celor de la FC Vaslui 2.

Acesta a mai antrenat în Liga 5 din Spania, la o echipă de juniori în China, la echipa de juniori U19 a Universității Craiova, la juniorii U19 de la Gaz Metan Mediaș și secund în Liga 2 la Dacia Unirea Brăila.

Îi dorim mult succes și îl asigurăm de tot sprijinul!”, se arată în comunicatul de prezentare al Rapid Brodoc.

Rapid Brodoc, doar 10 puncte în 15 meciuri de Liga 3

Rapid Brodoc e pe locul 9 din 10 echipe în Seria 1 din Liga 3, cu 10 puncte, la patru puncte peste ultima clasată, FK Miercurea Ciuc 2. În ultima rundă din 2022, Rapid Brodoc a cedat cu scorul de 1-5 pe terenul formației Viitorul Darabani, locul 8, cu 12 puncte.

În 15 partide din Liga 3, Rapid Brodoc a adunat trei victorii, un egal și 11 înfrângeri și are cea mai slabă apărare din serie, cu 38 de goluri încasate. În același timp, a marcat de 17 ori.

Liderul seriei este Foresta Suceava, cu 38 de puncte, urmată de Bucovina Rădăuți, cu 29 de puncte, și CSM Bacău, tot cu 29 de puncte.

Foto: Rapid Brodoc

 

 

 

Andrei PASCU 08 Dec. 2022, 17:19 Liga 3
Pe aceeași temă