Rapid Brodoc caută antrenor. Penultima clasată în Seria 1 din Liga 3, la a treia demitere de la startul campionatului

Andrei PASCU 06 Dec. 2022, 18:01 Liga 3
Rapid Brodoc caută antrenor. Penultima clasată în Seria 1 din Liga 3, la a treia demitere de la startul campionatului

Rapid Brodoc ajunge la trei demiteri de antrenor de la startul Ligii 3. Nici Adrian Racoviță nu a obținut rezultatele dorite de formația din Seria 1, motiv pentru care conducerea a decis să renunțe și la el. Acum, Rapid Brodoc se pregătește de a patra numire de ”principal” de la startul stagiunii.

Motivul principal pentru care contractul cu Adrian Racoviță a fost reziliat a fost același ca și în precedentele cazuri, lipsa rezultatelor, Rapid Brodoc fiind în acest final de an pe penultimul loc, 9. Racoviță fusese numit în funcție la jumătatea lunii octombrie, înaintea etapei a 8-a din Seria 1 a Ligii 3.

Rapid Brodoc, a treia demitere de antrenor după startul Ligii 3. Adrian Racoviță, înlăturat

Pentru a încerca să se salveze de la retrogradare, Rapid Brodoc va și renunța la câțiva fotbaliști și va aduce alții, în speranța că rezultatele pentru a doua parte a campionatului, din 2023, vor fi mai bune.

Am ajuns la un acord cu antrenorul Adi Racoviță cu privire la rezilierea contractului. E o decizie grea, dar care, sperăm că va fi spre binele clubului nostru. În viața unei echipe vine un moment când trebuie să restartezi totul.

Suntem într-o situație dificilă, iar acum e momentul să o luăm de la început. Probabil că o să ne mai despărțim și de câțiva jucători, în locul lor urmând să aducem și trei-patru fotbaliști cu experiență la nivelul Ligii 3.

Facem eforturi să rezistăm, suntem cu salariile la zi. Nu este ușor deloc, dar suntem singura reprezentantă a județului în ligile superioare și nu vrem să ne facem de râs”, a declarat team-managerul echipei, Florin Roiu, pentru Vremea Nouă.

Rapid Brodoc, în negocieri pentru numirea noului antrenor

Clubul din Brodoc a abordat startul de campionat cu Adrian Kerezsy, dar acesta a fost numit în funcție după ce s-a promovat din Liga 4, performanță care era realizată alături de Florin Roiu.

După numai trei etape a fost înlăturat și Kerezsy, iar succesorul său, Răzvan Beldiman, a rezistat în funcția de șef al băncii tehnice, până în runda a 7-a, pentru ca ulterior să se apeleze la Adrian Racoviță. A fost demis și acesta din urmă, iar în aceste zile se poartă negocieri pentru o nouă numire.

Purtăm negocieri pentru a aduce un antrenor nou, care să îndeplinească obiectivul: salvarea de la retrogradare. Sperăm să oficializăm acest lucru cât mai repede”, a adăugat Roiu, conform sursei amintite.

Rapid Brodoc, penultima în Seria 1 a Ligii 3

Rapid Brodoc e pe locul 9 din 10 echipe în Seria 1 din Liga 3, cu 10 puncte, la patru puncte peste ultima clasată, FK Miercurea Ciuc 2. În ultima rundă din 2022, Rapid Brodoc a cedat cu scorul de 1-5 pe terenul formației Viitorul Darabani, locul 8, cu 12 puncte.

În 15 partide din Liga 3, Rapid Brodoc a adunat trei victorii, un egal și 11 înfrângeri și are cea mai slabă apărare din serie, cu 38 de goluri încasate. În același timp, a marcat de 17 ori.

Liderul seriei este Foresta Suceava, cu 38 de puncte, urmată de Bucovina Rădăuți, cu 29 de puncte, și CSM Bacău, tot cu 29 de puncte.

Foto: Rapid Brodoc

https://liga2.prosport.ro/liga-3/jiul-petrosani-fara-antrenor-dupa-ultimul-meci-din-2022-george-zima-si-a-anuntat-plecarea-s-a-incheiat-una-dintre-cele-mai-frumoase-perioade-din-viata-mea-19255886

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-15-ultima-din-2022-18-partide-se-disputa-astazi-in-seria-10-se-intalnesc-primele-doua-clasate-gloria-bistrita-nasaud-si-fc-bihor-cele-cinci-echipe-calificate-matematic-in-play-off-19255446

https://liga2.prosport.ro/liga-3/interviu-tibor-selymes-socat-de-declinul-clubului-dinamo-un-asemenea-brand-nu-avea-voie-niciodata-sa-ajunga-aici-fostul-international-despre-sansele-echipei-pe-care-o-antreneaz-19255315

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristi-munteanu-a-debutat-cu-dreptul-ca-antrenor-principal-insa-vrea-sa-continue-sa-joace-chiar-daca-are-42-de-ani-mai-pot-fi-util-viitorul-daesti-continua-sa-spere-la-play-off-19255176

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Dec. 2022, 18:01 Liga 3
Pe aceeași temă