Progresul Spartac a pierdut amicalul cu nou-promovata în Liga 1 Rapid. Echipa de Liga 3 susține că abia acum intră în vacanța de vară

Marius ANGHEL 19 Jun. 2021, 13:53 Liga 3
Progresul Spartac a pierdut amicalul cu nou-promovata în Liga 1 Rapid. Echipa de Liga 3 susține că abia acum intră în vacanța de vară

Progresul Spartac a susținut astăzi, 19 iunie, la Buftea, un meci amical cu nou-promovata în Liga 1 Rapid. Giuleștenii s-au impus cu 4-1.

Echipa de Liga 3 care a încheiat sezonul pe locul 3 în Seria a 4-a, în care lider a fost Steaua, trupa ”militară” reușind în urma celor două baraje cu Mostiștea Ulmu și CS Afumați să promoveze în Liga 2, susține că acest meci amical cu Rapid ”reprezintă ultimul joc al sezonului de primăvară (!)”, adică nici până acum nu a intrat în vacanță.

  • Progresul a disputat ultimul meci oficial în data de 30 aprilie, acasă cu FCSB 2, în care s-a impus cu 4-0. De atunci a trecut o lună și jumătate, perioadă în care cluburile din fotbalul românesc au fost în vacanță, iar altele încă mai sunt, în special cele din Liga 3 și unele din Liga 2.

Eugen Lixandru a înscris pentru Progresul Spartac în amicalul cu Rapid

Progresul Spartac a cedat jocul test cu Rapid cu 1-4 (0-2). Unicul gol al bleu-albaștrilor a fost înscris de Eugen Lixandru, în minutul 62. Pentru giuleșteni au înscris Adrian Bălan (25), Antonio Sefer (40), Alexandru Gheorghe (85) și Alexandru Despa (90). Ambele echipe au ratat câte un penalty când rezultatul era 2-1.

Rapid s-a aflat la primul amical în vederea pregătirii sezonului de Liga 1.

Progresul a început cu jucătorii: Ciontos – S. Matei, Alexandrescu, Sandru – Vlad, Pacionel, Purice, Lixandru – Ohaci – Em. Constantin, Ed. Radu.
Au mai intrat: M. Andrei, Costea, M. Dumitru, Lupescu și Matache
Antrenor: Andrei Erimia

Rapid, prima repriză: H. Moldovan – Goge, Dandea (cpt.), Cr. Ignat, Finica – Bg. Barbu, R. Costin – Sefer, Ilie, Hlistei – Ad. Bălan
Rapid, repriza a doua: Drăghia – Demici, Nastos, Stănici, Florică – Pănoiu, Al. Gheorghe, Despa, Dumitrașcu – Ghineț, Andr. Ioniță
Antrenor: Mihai Iosif

Progresul Spartac intră abia acum în vacanța de vară, în timp ce unele echipe din Liga 3 deja se reunesc, deși sezonul nou va începe la tocmai la 28 august.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 19 Jun. 2021, 13:53 Liga 3
Pe aceeași temă