Probleme la SCM Zalău, deși e la un pas de barajul de promovare pentru Liga 2. ”Interimarul” a dat afară decarul echipei după ce inițial nu l-a mai primit la antrenamente: ”E strict decizia mea”

Andrei PASCU 22 Apr. 2021, 17:45 Liga 3
Probleme la SCM Zalău, deși e la un pas de barajul de promovare pentru Liga 2. ”Interimarul” a dat afară decarul echipei după ce inițial nu l-a mai primit la antrenamente: ”E strict decizia mea”

SCM Zalău este foarte aproape de barajul de promovare pentru Liga 2, din Seria 10 a Ligii 3, dar cu numai două etape înaintea finalului de sezon regular a decis să rezilieze contractul cu unul dintre cei mai experimentați jucători. A renunțat la decarul ei, Florin Istrate (32 de ani).

Florin Istrate, scos din lot înaintea meciului cu Minaur Baia Mare 

Mijlocașul a fost exclus din lot înaintea meciului din etapa a 14-a, cu Minaur Baia Mare (scor 1-2), nimeni altul decât liderul Seriei 10 și echipa care și-a asigurat prezența în baraj. Apoi, Istrate nu a mai fost inclus în lotul echipei, iar de curând înțelegerea a fost reziliată. Clubul nu dă prea multe informații cu privire la motivul despărțirii.

Mulțumum, Florin Istrate

Sport Club Municipal Zalău a ajuns astăzi la un acord pentru rezilierea contractului cu jucătorul Florin Istrate căruia îi mulţumeşte pentru evoluţiile avute la această echipă.

Florin Istrate a fost transferat la SCM Zalău la începutul anului 2020, purtând tricoul cu numărul 10 la formaţia noastră.

Îi urmăm succes la echipele pentru care va evolua în viitor”, sunt singurele precizări cu privire la rezilierea contractuală emise de club, pe pagina oficială de Facebook, Sport Club Municipal Zalău.

  • Florin Istrate a jucat, înainte să ajungă la SCM Zalău, la formații precum Rapid, Unirea Alba Iulia, Corona Brașov, Juventus București sau Aerostar Bacău.

”Interimarul” Vasile Jula își asumă rezilierea cu fotbalistul 

Mai multe informații despre reziliere a oferit, ulterior, antrenorul interimar Vasile Jula, care i-a luat locul lui Marius Paşca, plecat în urma unor neînțelegeri cu conducerea. Jula a recunoscut că decizia îi aparține și că nu a mai putut lucra cu mijlocașul Florin Istrate. Anterior deciziei, el nu a fost primit nici măcar să se pregătească alături de echipă.

Este strict decizia mea, iar cât sunt eu antrenor, nu contez pe serviciile lui şi nu intră în calculele mele”, a spus Vasile Jula, citat de Sportul Sălăjean, ceea ce nu poate duce cu gândul decât la anumite abateri disciplinare.

SCM Zalău, pe locul 2 înaintea ultimelor două etape ale sezonului regular 

SCM Zalău se află în lupta pentru prezența în barajul de promovare în Liga 2. Este pe locul 2 acum, cu 30 de puncte, la trei lungimi de liderul Minaur Baia Mare. Principala contracanditată pentru lupta la locul 2 este cu ocupanta ultimei poziții a podiumului din acest moment, CA Oradea, 27 de puncte. Locurile 4 și 5, Unu Fotbal Club Gloria și Sportul Șimleu Silvaniei, au câte 25 de puncte.

În ultimele două etape ale sezonului regular al Ligii 3, SCM Zalău mai are de jucat acasă cu CSM Satu Mare (locul 8) și în deplasare cu Progresul Şomcuta Mare (locul 9). CA Oradea mai evoluează pe teren advers cu Someşul Dej (locul 7) și acasă cu Luceafărul Oradea (locul 10).

În runda a 16-a, SCM Zalău a făcut un pas greșit, a cedat cu 0-1 pe terenul celor de la Sportul Șimleu Silvaniei.

 Foto: Sport Club Municipal Zalău

 

 

 

Andrei PASCU 22 Apr. 2021, 17:45 Liga 3
Pe aceeași temă